1. Hem
  2. Samtalsterapi Göteborg

Heartcentered

Inte tillräckligt med recensioner än
Första Långgatan 12, 41303, Göteborg
Välkommen till mig på Heartcentered! Samtalsterapi & coachande samtal i centrala Göteborg/online. Reducerade priser för ungdomar. Har du en känsla av att något saknas dig? Kämpar du med relationer? Upplever du att livet utmanar dig? Känner du dig stressad? Vill du lära känna dig själv på ett djupare plan? Bär du på minnen som du vill ha hjälp med att bearbeta? Behöver du hjälp med att integrera en upplevelse? Eller kanske är det något helt annat som vill få lite extra omsorg i ditt liv just nu... Som coach, samtalsterapeut och medmänniska är min önskan att , på olika sätt, kunna få stödja dig på vägen till ett liv i linje med dina livsvärden, det vill säga det som är viktigt på riktigt för just dig. Tillsammans utforskar vi det du önskar få hjälp med. Genom coachning och terapeutiska samtal stöttar jag dig på din resa mot ökad självinsikt, medvetenhet, balans och harmoni i livet. Oavsett om det handlar om personlig utveckling, relationer, stress eller livsförändringar så ser jag fram emot att få guida och följa dig på "färden".
21766

Boka tjänst

coachning

  • Coachning - Distans
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Paketpris 5 ggr - Coachning
    60 minuter, 3 500 kr
    Boka
  • Coachning - På plats
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Coachning för dig upp till 26 år
    60 minuter, 500 kr
    Boka

Integrationssamtal

  • Integrationssamtal 60 min
    60 minuter, Från 800 krMer info
    Boka
  • Paketpris 5 ggr - Integrationssamtal
    60 minuter, 3 500 krMer info
    Boka

Gratis intro/prova på

  • Gratis intro/prova på samtal - Distans
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • Gratis intro/prova på samtal - På plats
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Samtalsterapi

  • Paketpris 5 ggr - Samtalsterapi 60 min
    60 minuter, 3 500 kr
    Boka
  • Samtalsterapi 60 min - Distans
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi 60 min - På plats
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Samtalsterapi 60 min för dig upp till 26 år
    60 minuter, 500 kr
    Boka

Personal

noImage
Helena Samtalsterapeut & coach
qliro
Välkommen till mig på Heartcentered! Samtalsterapi & coachande samtal i centrala Göteborg/online. Gratis introsamtal, det är viktigt att jag känns rätt för just dig!! Reducerade priser för ungdomar och sjukskrivna erbjuds. Vad längtar du efter? Har du en känsla av att något saknas dig? Kämpar du med relationer? Upplever du att livet utmanar dig? Känner du dig stressad? Vill du lära känna dig själv på ett djupare plan? Bär du på något som du vill ha hjälp med att bearbeta? Vill du ha stöd i att integrera en upplevelse? Eller kanske är det något helt annat som vill få lite extra omsorg i ditt liv just nu... Som coach, samtalsterapeut och medmänniska är min önskan att , på olika sätt, kunna få stödja dig på vägen mot att leva ett liv i linje med din innersta längtan. Tillsammans utforskar vi det du önskar få hjälp med.. Oavsett om det handlar om personlig utveckling, relationer, stress, existentiella frågor eller livsförändringar så ser jag fram emot att få guida och följa dig på "färden".

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Välkommen till mig på Heartcentered, på Första långgatan 12 i Göteborg, eller online. Jag som möter dig på plats, eller på andra sidan skärmen har många års erfarenhet av olika former av samtal samt djupa processarbeten av olika slag. Jag har i princip har ägnat hela mitt liv åt att skapa förutsättningar för andras väg hem till sig själva och det de på djupet längtar efter. Jag är diplomerad Samtalsterapeut & coach med inriktning KBT/ACT & psykosyntes. ACT betyder Acceptance and commitment therapy . I denna terapi form lägger vi fokus på det som är viktigt för just dig - på vägen dit utforskar vi också eventuella hinder. En annan viktig del av ACT är att öka vår psykologiska flexiblitet, vilket vi bland annat gör genom att undersöka tankar och känslor. Psykosyntes kan man kort fattat säga är en psykologiform som omfattar hela människan - kropp, själ, känslor och intellekt. Syftet med psykosyntes är framförallt att hitta tillbaks till dig själv samt ge verktyg för att finna mening och riktning i livet. Så i båda dessa inriktningar kan man säga att fokus ligger på att vi tillsammans utforskar vad som ligger mellan dig och det du längtar efter. Jag är också utbildad zencoach, stresscoach, barn och ungdomscoach samt mindfulnessinstruktör och lärare. Varmt välkommen att höra av dig på helena.heartcentered@google.com om du har frågor eller om du inte hittar någon tid som passar.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07053316 XXVisa nummer

  • Första Långgatan 12, 41303, Göteborg