16 - 22 sepVecka 38

Mån16
Tis17
Ons18
Tor19
Idag20
Lör21
Sön22

Boka EASYLINE - EK Friskvård , Söderhamn - Bokadirekt

Easyline handlar om enkel och effektiv cirkelträning i mjuka maskiner. Ett pass består av 30 minuters styrketräning och kondition med hög förbränning där du själv väljer ditt tempo och motstånd. 

Easyline fungerar utmärkt för såväl nybörjare som elit. Det kan tex handla om ”kom-igång-träning” eller allsidig träning för mer styrka i hela kroppen. Maskinerna är lättanvända och kräver inte några inställningar. De fungerar helt enkelt så, att ju snabbare du utför rörelserna, desto tyngre blir det. Övningarna varvar du med rörelser i maskinerna och mellanstationerna
som oftast är en stepbräda.
 Träningen stärker hela din kärnmuskulatur; både bål, rygg och bäcken. Konditionen tränar du i de pulshöjande konditionsövningarna på mellanstationerna. Easyline kan vara ett utmärkt träningsval om du har ont om tid. Men lika fantastiskt om du vill kombinera passet med helt annan träning. Passen är alltid varierande och fyllda med glädje och motivation. Detaljer: Längd: 30 min Typ av träning: Funktionell träning Intensitet: Låg till hög (du styr)
1 vald tjänst