13 - 19 majVecka 20

Mån13
Tis14
Ons15
Tor16
Fre17
Lör18
Idag19

Boka SUNEKOS - mot påsar, linjer & mörka ringar under ögonen - Face Glow Kalmar, Kalmar - Bokadirekt

🔹 Besväras du av mörka ringar eller påsar under ögonen? 🔷 Sunekos Performa är den nya Sunekos 200 och är en ny injicerbar behandling som innehåller aminosyror och hyaluronsyra. 🔹Det fungerar genom att stimulera fibroblasterna i huden till att producera nytt kollagen och elastin. 🔹Sunekos är den enda naturliga produkten inom professionell estetik som stimulerar syntesen av kollagen och elastin, vilket återställer elasticitet och volym till huden. Sunekos är ett bra alternativ för personer som vill behålla ett mer naturligt utseende eller inte vill ha fillers alternativt som ett tillägg till behandlingar för att förbättra kvaliteten på huden. 
🔹Sunekos Performa är särskilt effektiv för att minska mörka ringar och påsar under ögonen. 
Sunekos är en unik behandling som tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet, minskar och förebygger uppkomsten av fina linjer under ögonen. 
 🔹 Behandlingen förbättrar även spänsten i området under ögonen. 
Produkten består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av 14 st aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. 🔷 Hur länge håller Sunekos?
Resultatet håller i snitt sex månader. Men det är också beroende på person och hudkvalité, ålder och livsstil. För bästa resultat rekommenderas 3-6 behandlingar, Med 1-3 veckor mellanrum. 🔹Själva injiceringen tar ca 20 min. 🔷Efter behandlingen
Kan man få en lätt svullnad i området och som minskar successivt direkt efter behandlingen. Hur mycket man svullnar är individuellt och beror på hudens spänst och elasticitet. Man kan förvänta sig en lätt ”kuddighet” speciellt runt ögonen något eller några dygn efter en sunekosbehandling. 
Undvik att ta på det behandlade området, dricka alkohol och använda makeup efter behandlingen. 
Under två veckor efter behandling ska du försöka att undvika extrem exponering i solen, UV-ljus, minusgrader och bastubad.
 Undvik ansträngande aktiviteter eller träning i upp till 24 timmar och att undvika att massera det behandlade området.
Försök att sova med huvudet högt och undvika att sova på de injicerade området en till två dagar efter behandlingen. 
Undvik att göra en behandling innan en planerad resa, pga. komplikationsrisken.
 Använd alltid solskyddfaktor, minst SPF 50.

Visa mer

1 vald tjänst