En specialkurs om maghälsa med Dr. Sangeeta Balaprakash
Förstå hemligheterna till bättre matsmältning och allmänt välbefinnande med hjälp av Ayurvedans visdom. En informativ och praktisk kurs med Dr. Sangeeta Balaprakash utformad för att hjälpa dig förstå hur du balanserar ditt matsmältningssystem på ett naturligt sätt.
Vad du kommer att lära dig:
• Ayurvediska principer för matsmältning och hur det påverkar din allmänna hälsa
• Identifiera din unika matsmältningstyp (dosha)
• Livsmedel som stödjer en hälsosam matsmältning baserat på din kroppstyp
• Kryddors och örters roll för att förbättra matsmältningselden (Agni)
• Enkla livsstilstips och rutiner för att förbättra matsmältningen
• Ayurvediska recept för vanliga matsmältningsproblem som uppblåsthet, matsmältningsbesvär och förstoppning
Vad som ingår:
• Fördjupad undervisning om matsmältning utifrån ett ayurvediskt perspektiv
• Örtteer och snacks
• Recept som är snälla mot din mage och främjar din matsmältning
• Frågestund för möjligheten att få svar och råd kring individuella problem
Begränsat antal platser.
Kursen hålls på engelska.