Lär dig laga mat enligt Ayurveda - utforska balans genom mat.
22 februari kl 13:30-16
Välkommen till en inspirerande ayurvedisk matlagningskurs där vi tillsammans lär oss om matens läkande kraft och hur smakerna kan balansera kropp och sinne.
Under kursen kommer vi att:
✨ Förklara Ayurveda, synen på mat samt doshonas (Vata - Pitta - Kapha) egenskap
✨ Gå igenom de ayurvediska smakerna och deras betydelse.
✨ Lära oss att tillaga Guldmjölk – en värmande och hälsosam dryck.
✨ Göra vår egen Ghee – det gyllene smöret med oändliga hälsofördelar.
✨ Tillaga Kitchari – en närande och balanserande rätt som är perfekt för alla doshor. ✨ Avnjuta maten tillsammans i en härlig gemenskap.
✨ Guidas av en erfaren Ayurvedisk lärare
Kom och upplev glädjen i att laga och äta mat som främjar hälsa och välbefinnande! Kursen passar både nybörjare och dig som redan har erfarenhet av ayurvedisk matlagning. Recepten får du med dig hem. Begränsat antal platser, vi blir liten grupp.
Investering 888kr.
Lärare Erla Sigtryggsdottir
Ayurvedisk massageterapeut och Hälsokonsult
Efter din anmälan här (eller i vår reception) så betalar du workshops avgiften; 888kr till swish 123 455 35 82 eller BG 3023223, märk med namn och vad det gäller, tack! Med din betalning är din ws plats garanterad.