1. Hem
  2. Coaching möten

Coaching Nobus Consulting

Inte tillräckligt med recensioner än
Endast, digitala, möten
Välkommen till Nobus Consulting! Vi är två coacher med mycket erfarenhet och kunskap. Vi kan hjälpa dig att uppnå det du verkligen vill och drömmer om. Men ibland kan vi alla behöva en stöttande hand, någon att bolla idéer med och en person som utmanar oss på vägen. Var coaching utgår alltid från dig och dina unika resurser, där vi tillsammans arbetar för att hitta din inre styrka, motivation och drivkraft för att du ska nå din önskade framgång. Är det självkänslan du vill stärka? Letar du efter en ny riktning i livet? Vill du lära dig att hantera stress bättre eller nå längre i karriären? Oavsett vad det handlar om, finns oss här för dig – för att hjälpa dig att hitta de vägar som kan kännas oklara eller som du har tappat bort längs livets resa. Som framgångscoach hjälper jag dig att upptäcka vad som verkligen är viktigt för just dig och att nå den framgång du söker! Vi använder tre språket: Español, English och Svenska.
22889

Boka tjänst

Övrigt - Annan

  • Coaching
    60 minuter, 890 krMer info
    Boka
  • Life Coaching
    60 minuter, 890 krMer info
    Boka
  • Motivationssamtal
    60 minuter, 890 krMer info
    Boka

Personal

noImage
AnahíCoach
qliro
Master i Kommunikation. Utbildad coach. Jobbcoach och karriärcoach.
noImage
AyerayCoach
qliro
Legitimerad Psykolog (Argentina). Samtal terapi och motivation samtal. PhD (UK). Email: ayeraymedina@gmail.com. Tel.: 0700146694 IG: dr.ayeraymedina

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Vi jobbar digitalt. Vi erbjuder dig: -Coach -Life Coach -Motivation Samtal -Föreläsning Obs, tänk på att avbokning sker minst 24h innan bokad tid. Vi tar emot betalning via Swish eller vid onlinebokningen.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider - Vänligen se tidsbokning för tillgängliga tider.
  • 7362506 XXVisa nummer