1. Hem
  2. Coaching Online

Hanssonsol - Human design readings

Inte tillräckligt med recensioner än
Online, 113 67, Online
Hej och välkommen! Så glad att just du hittade hit <3 Oavsett om du är här för en Human Design reading eller vill gå djupare in på det så finns jag här och stöttar dig oavsett vart du befinner dig på din resa. Att förstå din human design kommer att kunna hjälpa dig att bättre förstå hur du bäst kan använda din energi och ta beslut i linje med ditt REAL SELF. Istället för att försöka anpassa dig till vad du tror att du "borde" göra, lär du dig att fatta beslut utan att fastna i tankar och överanalysering. Tänk på hur mycket energi du lägger på att älta och försöka lista ut vad som är rätt eller fel, om du ska göra det ena eller det andra. Den energin kan du istället använda till att fokusera på det som verkligen betyder något – att leva ditt liv fullt ut, på det sätt som passar dig, och fokusera på ditt verkliga syfte. Human Design är precis det – ett verktyg för att hjälpa dig att hitta hem till dig själv. Nu kör vi!
23126

Boka tjänst

Kampanjer

  • Kampanj
    Human Design - reading light
    275 kr (ord. 550 kr) · Mer info
    För tider fram till 15 okt
    Boka
  • Kampanj
    Human Design - reading
    395 kr (ord. 790 kr) · Mer info
    För tider fram till 15 okt
    Boka

Human design - reading + coaching

  • Coaching
    75 minuter, 1 790 krMer info
    Boka

Human design - readings

  • Kampanj
    Human Design - reading light
    275 kr (ord. 550 kr)Mer info
    För tider fram till 15 okt
    Boka
  • Kampanj
    Human Design - reading
    395 kr (ord. 790 kr)Mer info
    För tider fram till 15 okt
    Boka

Personal

noImage
Felicia

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Jag heter Felicia och är certifierad mindset coach och har även en galen passion för human design. Driver också ett företag som heter aweik (www.aweik.io) - där vi har en app som stöttar dig att bryta negativa tankemönster - Mindshifts. Mina egna djupt personliga erfarenheter har gjort mig passionerad över att finnas där för andra och stötta dem i att hitta hem till sig själva. Ibland behöver vi bara tysta den inre kritikern och våga lita på det där pirret inom oss, som längtar efter att få komma fram! Human Design kan vara ett kraftfullt verktyg i den resan. Det fungerar som en spegel som bekräftar det vi kanske alltid känt, men inte vågat lita på. Djupt inom oss vet vi redan vad vi vill och vem vi vill vara, men med dagens brus kan det vara svårt att höra den rösten. Human Design kan hjälpa till att ge dig den extra vägledningen och bekräftelsen för att våga ta stegen fullt ut.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Mina readings och djupdykande reading + coaching sker på distans. Väljer du "Human design - reading" så skickas det som en ljudfil den dagen du bokat. Väljer du "Human design coaching + reading" är det ett virtuellt möte.
  • Online, 113 67, Online