1. Hem
  2. Healing Göteborg

Holistisk healing i Göteborg

betyg5 Fantastiskt bra(5 betyg)
Munkebäcksgatan 8, 416 53, Göteborg
Jag erbjuder djupverkande behandlingar anpassade utifrån vad du behöver.
22395

Boka tjänst

Healing

  • Holistisk healing - Alchemy of Light
    75 minuter, 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Sentia
5
(5 betyg)
Terapeut
qliro
Holistisk terapeut inom healing och personlig utveckling

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
5 betyg
Maia S.
till Sentia
Nu har jag haft två sessions med Sentia, och jag har svårt att sätta ord på hennes healing. Hon tar upp dig på en helt ny nivå och fyller dig med energi och ren lycka. Sen första gången så har jag känt genuin glädje och orken har ökat med 250%. Idag fick jag påfyllning och hon fick bort värken i min nacke och rygg. Plus att jag fylldes på med ren lycka! Skyll inte på mig om du blir beroende. Sentia rekommenderas till 110%.

Visa mer

luke s.
till Sentia
I arranged a visit to Sentia as I had a re-occuring back pain issue that I knew was linked to stress. I received a warm welcome in a beautiful and peaceful environment. The work I received not only completely relieved the pain (which has not returned now- 3 weeks later) but went much deeper into healing old wounds. I left feeling light and as though it was not only my physical body that had been aligned.

Visa mer

Ian H.
till Sentia
Sentia was the first person I trusted to give me any kind of healing back in 2017 in Glastonbury.I was in fact quite sceptical of lots of things I saw and experienced in Glastonbury, but I have to say I was honestly surprised by the outcome of trusting someone I actually hardly knew.Sentia explained what she was going to do in a very simplistic way. She was aware of some of my past traumas and experiences and she handled that with no judgment or opinion at all. Just that alone gave me the confidence to trust her.During the session she had me so relaxed, which was massively important for me.I literally felt her desire to try to help me, and I felt the energy that she gave out while doing it.The fact that someone was capable of that energy was all I needed. The relief from trauma and physical pain lasted so long after the session, and Sentia was so good in her desire to keep contact afterwards to ensure I got the very best I could get from such a wonderful experience.

Visa mer

Lilian H.
till Sentia
Sentia är så bra! Hon har hjälpt mig många gånger. Senast var med kotförskjutning som jag haft i 2 år. Besökt kiropraktor och osteopat flera gånger men det hjälpte inte. Vände mig till Sentia för hjälp men hade så gott som gett upp. Dagen efter andra behandlingen så smällde det till i ryggen när jag skulle sätta mig ner och vips så var kotorna rätt och den jobbiga smärtan som bortblåst! Jag kan knappt tro det men är så glad!

Visa mer

Om företaget

~ Min passion är att få assistera dig på din livsresa ~ Jag har lång erfarenhet av att arbetar med healing, personlig utveckling och konst. Redan som barn, hade jag förmågan att läsa av och känna in människor, hur de mådde och kände. Detta kunde stundtals vara väldigt förvirrande, eftersom människor ofta säger en sak men menar en annan. Att förstå hur människan fungerar blev därför ett stort intresse, som ledde till djupdykande studier i både psykologi, hälsa och personlig utveckling. När jag var 22 år gick jag min första reikikurs, och sedan dess har jag utvecklat min egna behandlingsmodell, som är en kombination av kunskap och erfarenhet från både detta och tidigare liv. Tillsammans skapar de nya kraftfulla möjligheter för läkande och transformation där ingen behandling är den andra lik. Då alla människor är olika och har sin egna livsresa anpassar jag varje session utifrån varje individs unika behov och önskemål. Jag arbetar alltid med de högsta och renaste energierna som utgångspunkt. Det är väldigt vanligt att de som får behandling känner av det fysiskt i sin kropp, även när jag knappt rör dem. Behandlingens effekt är även beroende av din egna intention och vilja att läka och växa som person. Finns viljan är allt möjligt! Jag brukar säga att det är vi som är magikerna i våra egna liv med oändliga möjligheter i våra fingertoppar. Magi är alkemi, alkemi är transformation/förändring och förändring börjar alltid inifrån. Det finns ingen annan väg än den genom våra egna hjärtan, i djup acceptans, kärlek och medkänsla. Detta är en livslång resa som stundtals är riktigt prövande men samtidigt så otroligt belönande, då den berikar hela ditt liv. Att boka en tid är ett viktigt första steg där du sätter din intention. Att sätta ord på det du behöver hjälp med är ett andra steg. Därför inbjuder jag alltid till ett samtal i början av varje session där du får berätta vad du vill ha hjälp med. Vi avslutar alltid varje behandling med ett samtal för att följa upp och prata om vad som kom upp. Alla är olika och beroende på hur länge man haft problem eller smärta, kan det ta olika tid att komma tillrätta med det. Det finns alltid en orsak till varför ett problem har uppstått och som kan avhjälpas med små eller stora förändringar i vardagslivet. Jag delar med mig av tekniker och råd så att du själv får verktyg med dig att arbeta vidare med när du lämnar mig. Konsten och smyckena som jag skapar tillsammans med min partner går hand i hand med mitt healing- och utvecklingsarbete. Våra skapelser kan beskrivas som energinycklar som även de öppnar upp och möjliggör djupare läkande och kraftfulla transformationer. Vill du veta mer om detta är du välkommen att besöka vår websida: www.sentianart.com

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån09:30 - 18:00
    • Tis09:30 - 18:00
    • Ons09:30 - 18:00
    • Tor09:30 - 18:00
    • Fre09:30 - 18:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Hittar du ingen tid som passar så tveka inte på att höra av dig, så gör jag vad jag kan för att hitta en ny till dig. Jag erbjuder även hembesök för den som behöver det. Känner du att detta är något som skulle passa dig så ring eller skicka mig ett meddelande.
  • 0765-6267 XXVisa nummer

  • Munkebäcksgatan 8, 416 53, Göteborg