1. Hem
  2. Massage Linköping

Johanna Sandstrak massage & friskvård

5
8 Betyg
Stövarevägen 3, 587 29, Linköping
Kvinnor i alla åldrar samt barn och ungdomar (pojkar och flickor) upp till 20 år, är varmt välkomna till en mysig atmosfär hos mig, 10 min med cykel från Linköpings city. Jag vill att Du ska känna Dig trygg hos mig. Jag har en erfarenhet av att behandla individer som upplever oro inför beröring. Min behandling passar Dig som har muskelära bekymmer men självklart även för Dig som behöver avslappningsmassage. Vill Du prata eller vara helt tyst under behandlingen, det avgör Du. Jag vill vara lyhörd och lyssnar på Dig.
21257

Boka tjänst

Klassisk svensk massage

  • Friskvård
    Klassisk svensk massage 45 min
    45 minuter, 630 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Klassisk svensk massage 60 min
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Klassisk svensk massage 75 min
    75 minuter, 880 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Klassisk svensk massage 30 min
    30 minuter, 510 krMer info
    Boka
  • Klassisk svensk massage 90 min
    90 minuter, 1 010 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Johanna Sandstrak
certifierad massageterapeut

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 8 betyg
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna3 recensioner från 8 betyg
Sara E.
Sara E.
till Johanna Sandstrak
Johanna är lyhörd och väldigt skicklig på sitt jobb. Lugn och skön miljö.
anna J.
anna J.
till Johanna Sandstrak
Johanna är fantastisk och rekommenderas varmt! Jag har gått till henne i flera år och blir alltid lika nöjd. Johanna lyssnar verkligen in mina behov och vet vad som behövs för att kroppen ska må bra igen. Här har ni en riktigt klippa!
Sandra E.
Sandra E.
till Johanna Sandstrak
Så himla bra bemötande. Johanna får en att känna sig trygg och sedd, hon lyssnar in vad man behöver. Bästa stället jag besökt! 🌟
Visa fler recensioner

Om företaget

2017 blev jag färdigutbildad certifierad massageterapeut med inriktning idrottsmedicin. 2018 startade jag min mottagning i en helt nyrenoverad lokal med lantlig känsla, högt till tak med takfönster, skorstensfri öppen spis, levande ljus och lugn musik (om Du vill ha helt tyst går det också) Här säljs det också böcker av Pelle Sandstrak ”Mr Tourette-trilogin” samt böcker illustrerade av mig. Våra färska, egenrostade kaffebönor finns snart för försäljning också. Idag arbetar jag som massör och illustratör/konstnärliga uppdrag. Är även utbildad som undersköterska 2006 och har en erfarenhet yrkesmässigt från neurologen US, med människor som har psykiska besvär samt funtionsvariationer. Det går att ta sig in i min mottagning med rullstol eller rullator, dock har jag ingen taklift men med min hjälp så kan jag stödja Dig och har Du en assistent så får han/hon givetvis följa med. Att se helheten är viktigt för mig, psykiskt och fysiskt hör ihop, Du får fylla i en hälsodeklaration under ditt första besök hos mig så räkna med 5-10 min extra (ingår i behandlingspriset) Jag har tystnadsplikt. Massage är mycket effektivt mot värk, depression och stress samt har positiva effekter på spända muskler, blodtryck och immunsystem. Eventuella stretch och träningstips kan jag ge och vissa tester kan jag utföra. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07221419 XXVisa nummer

  • Stövarevägen 3, 587 29, Linköping