1. Hem
  2. Massage Ängelholm

Johanna Med Mera

4.9
423 Betyg
Vaktgatan 20B, 262 31, Ängelholm
OBS! Ny och viktig info! Om ni letar efter Zarah och hennes behandlingar så har hon nu fått en egen sida! 😃 https://bokadirekt.se/places/zarahs-58294 Jag, Johanna, jobbar just nu bara deltid och har därför inte särskilt många tider ute här i bokningen. Därför fungerar det bäst såhär: -Mina "gamlingar" och ni som regelbundet går hos mig bokar sina tider direkt med mig när ni är här eller skickar mail till johannamedmera@hotmail.com . I mailet kan ni skriva vilken vecka ni vill komma och de tider ni inte kan den veckan, så återkommer jag med förslag på tid. Boka gärna 2-3 månader åt gången om ni har schema så långt. Det hjälper både mig och övriga kunder. :) -Andra helt vanliga kunder, eller ni som t.ex gör ett lashlift då och då eller liknande, är såklart lika bra och lika välkomna, men kan ha svårare att få tid just nu. När de "rullande" kunderna har bokat in sig så släpper jag resterande tider på bokadirekt ca 2-3 veckor framåt. Om ni vill boka någon längre tjänst som t.ex bryntatuering eller liknande så är det bästa att maila mig för att få en tid. Men var beredda på att det kanske är några veckors väntetid, speciellt om ni vill ha en tid efter kl.15. -Och du, slösa inte din dyrbara tid på att ringa mig! Jag svarar inte när jag jobbar. Och typ inte annars heller. 😂 Det bästa är alltid ett mail eller sms. ------------------------------------------------------ Johanna heter jag och är den ni träffar på salongen. Jag har utfört behandlingar i över 10 år och är även utbildare inom fransförlängning och övriga skönhetsbehandlingar. Jag har alltid något nytt på gång och sysslar med allt som jag just nu tycker är kul. Därför brukar mina kunder ofta säga att jag är inte bara Johanna. Jag är Johanna med mera. Därav namnet på salongen. :) Det jag gör mest är microblading/kosmetiska tatueringar, fransförlängning, lashlift/browlift och brasilianska vaxningar. Men jag petar även ett par andra behandlingar då o då när det finns tid över. Microblading/tatuering av bryn har jag gjort i ca 7 år och många av brynen som vandrar runt i Ängelholm kommer från mig. I fransförlängningarna jobbar jag med en speciell teknik där limmet härdas med UV-ljus. Detta ger extra hållbara fransar, mindre risk för allergiska reaktioner och mindre restriktioner för dig som bärare. Kom och prova! Jag brukar även tävla i fransar och har genom åren fått med mig en 2:a plats och två 3:e platser på SM. Så hos mig får du både en säker och snygg fransförlängning! Och du, FÖLJ mig på Instagram så blir jag toppenglad! @johannamedmera Välkommen!
7351

Boka tjänst

Microblading/Kosmetiskt tatuering

  • ÖGONBRYN, Nytt besök
    100 minuter, 3 500 krMer info
    Boka
  • FRANSMARKERING, Ny behandling
    75 minuter, 1 195 krMer info
    Boka
  • LÄPPAR Lipblush, Ny behandling
    120 minuter, 995 krMer info
    Boka
  • Gratis återbesök efter ny behandling
    60 minuter, Varierande prisMer info
    Boka
  • Eyeliner/Fransmarkering, Påfyllning
    75 minuter, 699 krMer info
    Boka
  • Ögonbryn, Påfyllning inom 1 år
    60 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Ögonbryn, Påfyllning 1-2 år
    75 minuter, 1 250 krMer info
    Boka
  • Ögonbryn, mer än 2 år
    75 minuter, 1 499 krMer info
    Boka

Öronhålstagning/Piercing

  • Öronhålstagning, Studex systems
    15 minuter, Från 220 krMer info
    Boka

Lashlift o Browlift

  • Lashlift + Browlift
    60 minuter, 899 krMer info
    Boka
  • Lashlift, Eleebana inkl färg
    45 minuter, 620 krMer info
    Boka
  • Browlift inkl. färg och form
    45 minuter, 495 krMer info
    Boka

Fransar och Bryn

  • Färgning av bryn, inkl plock/vax
    30 minuter, 225 krMer info
    Boka
  • Färgning av fransar och bryn, inkl plock/vax
    30 minuter, 345 krMer info
    Boka

Fransförlängning med UV-ljus (singel, mix och volym)

  • Påfyllning fransförlängning Liten, upp till 2 veckor
    60 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Påfyllning fransförlängning Mellan, upp till 3-4 veckor
    75 minuter, 645 krMer info
    Boka
  • Påfyllning fransförlängning Stor, upp till 6 veckor
    90 minuter, 725 krMer info
    Boka

Vaxning/Bodysugaring

  • Vax, Brasiliansk (sockervax)
    30 minuter, 345 krMer info
    Boka
  • Vax, Överläpp och haka
    20 minuter, 195 krMer info
    Boka
  • Vax, Armhålor (sockervax)
    15 minuter, 199 krMer info
    Boka
  • Vax, Halva ben
    30 minuter, 350 krMer info
    Boka
  • Vax, Halva ben + Brasiliansk
    45 minuter, 599 krMer info
    Boka
  • Vax, Halva ben + Brasiliansk + Armhålor
    60 minuter, Från 699 kr
    Boka
  • Vax, Hela ben
    45 minuter, 550 krMer info
    Boka
  • Vax, Hela ben + Brasiliansk + Armhålor
    75 minuter, 795 kr
    Boka
  • Vax, Ländrygg eller Övre rygg
    20 minuter, 295 krMer info
    Boka
  • Vax, Rygg hel
    30 minuter, 350 krMer info
    Boka

Plasma Pen / Plaxel+

  • Plasma Pen/Plaxel +, Mindre område eller borttagning av skintags
    40 minuter, 350 krMer info
    Boka
  • Återbesök Plasma Pen, 2-6 månader
    50 minuter, 699 krMer info
    Boka

Massage, Klassisk/Hot Stone

  • Massage 30 min
    30 minuter, 350 krMer info
    Boka
  • Massage 45 min
    45 minuter, 520 krMer info
    Boka

Personal

noImage
4.9
Johanna
qliro

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 423 betyg
5
(380)
4
(42)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Senaste recensionerna151 recensioner från 423 betyg
Louise M.
till Johanna
Bästa 🤩
Anne-Sophie T.
till Johanna
Fixade ögonbrynen, dom blev helt perfekta 😊
Clara N.
till Johanna
ALLTID NÖJD!!
Maria N.
till Johanna
Mycket bra, kommer boka igen.
Visa fler recensioner

Om företaget

OBS! Ny och viktig info! Om ni letar efter Zarah och hennes behandlingar så har hon nu fått en egen sida! ?? https://bokadirekt.se/places/zarahs-58294 Jag, Johanna, jobbar just nu bara deltid och har därför inte särskilt många tider ute här i bokningen. Därför fungerar det bäst såhär: -Mina "gamlingar" och ni som regelbundet går hos mig bokar sina tider direkt med mig när ni är här eller skickar mail till johannamedmera@hotmail.com . I mailet kan ni skriva vilken vecka ni vill komma och de tider ni inte kan den veckan, så återkommer jag med förslag på tid. Boka gärna 2-3 månader åt gången om ni har schema så långt. Det hjälper både mig och övriga kunder. :) -Andra helt vanliga kunder, eller ni som t.ex gör ett lashlift då och då eller liknande, är såklart lika bra och lika välkomna, men kan ha svårare att få tid just nu. När de "rullande" kunderna har bokat in sig så släpper jag resterande tider på bokadirekt ca 2-3 veckor framåt. Om ni vill boka någon längre tjänst som t.ex bryntatuering eller liknande så är det bästa att maila mig för att få en tid. Men var beredda på att det kanske är några veckors väntetid, speciellt om ni vill ha en tid efter kl.15. -Och du, slösa inte din tid på att ringa mig! Jag svarar inte när jag jobbar. Och typ inte annars heller. ?? Det bästa är alltid mail eller sms. ------------------------------------------------------ Johanna heter jag och är den ni träffar på salongen. Jag har utfört behandlingar i över 10 år och är även utbildare inom fransförlängning och övriga skönhetsbehandlingar. Jag har alltid något nytt på gång och sysslar med allt som jag just nu tycker är kul. Därför brukar mina kunder ofta säga att jag är inte bara Johanna. Jag är Johanna med mera. Därav namnet på salongen. :) Det jag gör mest är microblading/kosmetiska tatueringar, fransförlängning, lashlift/browlift och brasilianska vaxningar. Men jag petar även ett par andra behandlingar då o då när det finns tid över. Microblading/tatuering av bryn har jag gjort i ca 7 år och många av brynen som vandrar runt i Ängelholm kommer från mig. I fransförlängningarna jobbar jag med en speciell teknik där limmet härdas med UV-ljus. Detta ger extra hållbara fransar, mindre risk för allergiska reaktioner och mindre restriktioner för dig som bärare. Kom och prova! Jag brukar även tävla i fransar och har genom åren fått med mig en 2:a plats och två 3:e platser på SM. Så hos mig får du både en säker och snygg fransförlängning! Och du, FÖLJ mig på Instagram så blir jag toppenglad! @johannamedmera Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Jag har varierande öppettider och ni ser dessa i kalendern. Jag är bara på plats när jag har behandlingar. Skicka mail (johannamedmera@hotmail.com) eller sms (0735-160474) om ni behöver få tag på mig, jag svarar inte i telefon när jag jobbar. 😊
  • Vaktgatan 20B, 262 31, Ängelholm