1. Hem
  2. Annan Fellingsbro

Kanzeonhealing

betyg5 Fantastiskt bra(10 betyg)
Finnåker 525, 732 73, Fellingsbro
Välkommen till Kanzeonhealing. Jag utför Usui/Holy Fire III® Reiki, som är en kraftfull och effektiv metod för att ge ökat välmående. Just nu gör jag bara behandlingar på distans eftersom jag bor utomlands resten av året. Men distanshealing funkar lika bra, så tveka inte!
19099

Boka tjänst

Reikihealing på distans

  • Distanshealing Reiki 30 min
    30 minuter, 450 krMer info
    Boka
  • Distanshealing Reiki 3 x 30 min
    30 minuter, 1 100 krMer info
    Boka
  • Distanshealing Reiki 3 x 60 min
    60 minuter, 1 950 krMer info
    Boka
  • Distanshealing Reiki 60 min
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka

Utbildningar

  • Reiki 1 och 2
    4 600 krMer info
    Boka
  • Reiki 1
    2 800 krMer info
    Boka
  • Reiki 2
    3 100 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Jacob Härnqvist
5
(10 betyg)
Art/Reiki Master Holy Fire® III
qliro
Reikiutövare på distans https://www.instagram.com/kanzeonhealing/

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
10 betyg
Riitta S.
till Jacob Härnqvist
Even the treatment could not Help My tinnitus, the total impact of the session was very positive, and brought up some insights and panoramic perspective on some issues I have been recently worked with, like feeling of deep guilty and lack of Self love.

Visa mer

Jack S.
till Jacob Härnqvist
Jacob är sympatisk, inkännande och lättsam. Min upplevelse av 30 min Reiki var kraftfull och behaglig och lugnade ner mig på ett behövligt sätt det efterföljande dygnet.

Visa mer

Kanzeonhealing
Tack, Jack! Härligt att höra att du fick hjälp av healingen. Allt gott, Jacob

Visa mer

Ulrika A.
till Jacob Härnqvist
Jag kände ett starkt välbefinnande under healingen och jag kunde ta väldigt djupa andetag. Efteråt har jag haft lugnare tankar, större tålamod och känt mer glädje.

Visa mer

Kanzeonhealing
Tack Ulrika för kvittot på att healingen fungerade! Alltid intressant och hjälpsamt att få feedback:-)

Visa mer

Jenny G.
till Jacob Härnqvist
Min upplevelse har varit positiv och överraskande på ett bra sätt. Jag har känt mer energi och även upplevt lindring kring fysiska krämpor. Jag rekommenderar varmast andra att prova detsamma!

Visa mer

Kanzeonhealing
Tack Jenny! Låter som klassiska effekter av Reiki-healing. Fint att höra! Allt gott, Jacob

Visa mer

Om företaget

För mig är Reiki och healing en självklar del av livet eftersom jag har ett brinnande intresse för människor, andlighet och existentiella frågor. Detta envisa intresse har utrustat mig med en nästan grotesk mängd akademiska poäng inom psykologi och sociologi (drygt en fil kand i beteendevetenskap), samt många år inom mediebranschen, både som journalist, fotograf, förläggare och författare. De existentiella frågorna arbetar jag med genom zenmeditation. Jag utövar regelbunden zazen (zenmeditation alltså) sedan ett drygt decennium och har gått på ett otal tysta retreater genom åren, och även tillbringat ett år på buddhistiskt tempel. För tio år sedan konverterade jag till buddhism i en ceremoni ledd av en zenpräst (vilket kallas att ta jukai). När senare upptäckte att Reiki har sitt ursprung i just buddhism (och delvis i zen) insåg jag att det var exakt rätt sätt för mig att hjälpa både mig själv och andra, varpå jag utbildade mig inom Reiki 1 och 2 och så småningom blev Art/Reiki Master. Sedan dess har jag fått den ena bekräftelsen efter den andra på att jag är på rätt väg. Jag har både givit och tagit emot Reiki ett otal gånger och vet hur effektivt och omvälvande det kan vara. Och vem är Kanzeon? Enligt buddhismen är Kanzeon en bodhisattva som lyssnar på nödställda och ger hjälp i svåra tider. Kanzeon har en egen sutra (Kanzeonsutran) som ingår i Lotussutran, som är central skrift inom Tendai - den gren av buddhism som Usui Sensei tillhörde. Och Usui Sensei är mannen som skapade Reikisystemet i början av 1900-talet. Förlåt att det blev så mycket information. Har du frågor innan du bokar en behandling? Mejla på kanzeonhealing@gmail.com så svarar jag så gott jag kan. Jag är ansluten till Förenade Reikiförbundet i Sverige och har förstås tystnadsplikt. Och jag tar bara emot klienter från 18 år och uppåt. Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 18:00
    • Tis12:00 - 20:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor12:00 - 20:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör12:00 - 15:00
    • Sön12:00 - 15:00
  • 7085408 XXVisa nummer

  • Finnåker 525, 732 73, Fellingsbro