1. Hem
  2. Coaching Karlstad

Kimberly Santana

5
7 Betyg
Online via t.ex. Teams, 652 18, Karlstad
Hej och välkommen! 🌸 Jag heter Kimberly Santana och har lång erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser, både i professionella miljöer och med individer som söker personlig utveckling. Följ mig gärna på instagram@kimberlysantana Min filosofi är att verklig och hållbar förändring sker när vi ser hela människan, inte bara ett specifikt problem. Som KBT-terapeut, mindset- och manifestationscoach, samt medial vägledare kombinerar jag evidensbaserade metoder med en holistisk och intuitiv approach. Tillsammans utforskar vi dina tankemönster, stärker ditt mindset och skapar klarhet genom spirituell vägledning. Är du redo att ta nästa steg mot en mer balanserad och autentisk version av dig själv? Låt oss påbörja din resa mot förändring tillsammans!
22927

Boka tjänst

Klippkort

  • Tarot reading - inspelning(5 tillfällen)
    30 minuter, 2 750 kr (4 000 kr)
    Giltigt i 6 månader
    Köp

1:1 COACHNING

  • 1:1 COACHNING, PAKET 3 MÅNAD
    19 995 krMer info
    Boka
  • 1:1 COACHNING, SKRAPA PÅ YTAN 6 MÅNADER
    35 000 krMer info
    Boka

KOSTNADSFRI KONSULTATION

  • KONSULTATION
    15 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

READINGS

  • Tarot reading - Via Teams
    60 minuter, 1 495 krMer info
    Boka
  • Tarot läsning - Inspelad läsning
    30 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Astrologiläsning
    60 minuter, 1 495 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Kimberly
Kimberly Santana
qliro
Hej och välkommen! 🌸 Jag heter Kimberly Santana och har lång erfarenhet av att arbeta med förändringsprocesser, både i professionella miljöer och med individer som söker personlig utveckling. Min filosofi är att verklig och hållbar förändring sker när vi ser hela människan, inte bara ett specifikt problem. Som KBT-terapeut, mindset- och manifestationscoach, samt medial vägledare kombinerar jag evidensbaserade metoder med en holistisk och intuitiv approach. Tillsammans utforskar vi dina tankemönster, stärker ditt mindset och skapar klarhet genom spirituell vägledning. Är du redo att ta nästa steg mot en mer balanserad och autentisk version av dig själv? Låt oss påbörja din resa mot förändring tillsammans!

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 7 betyg
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna5 recensioner från 7 betyg
Maria L.
till Kimberly
Tack från djupet av mitt hjärta Kimberly. Det är det bästa jag gjort att jag valde att ta hjälp av dig! Jag har gått från att känna mig totalt vilse och fast i prestation till att verkligen känna att jag landat i min feminina energi, känner att jag kan njuta av livet fullt ut! Har tidigare varit en riktig people pleaser men efter att jag lärt mig sätta gränser med hjälp av de verktyg jag fått så har så mycket förändrats. Det är som magi, genom att sätta gränser och lyssna till vad JAG vill så har även mina relationer ändrats på ett magiskt sätt och fantastiska människor kommit in i mitt liv! Dessutom har jag fått mitt drömjobb!!! Tack tack tack för allt du gör 🙏🏻
Cajsa J.
till Kimberly
Kimberly är helt fantastiskt, hjälper till att vägleda och peppa i de mest svåraste av situationer 🫶
Charlotte B.
till Kimberly
Kimberly är en fantastisk terapeut, varm, öppen och enormt duktig på att läsa av och förstå exakt vad man behöver hjälp med. Hon har gjort underverk på kort tid.
Christina F.
till Kimberly
Tack för en fantastiskt klockren läggning, du lägger den på ett väldigt fint o respektfullt sätt. Kan jag verkligen rekommendera 🙏/ Christina
Visa fler recensioner

Om företaget

Jag har många års erfarenhet av ledande roller där jag bedrivit förändringsarbete, både i verksamheter och genom att vägleda klienter i deras inre utveckling. Det jag har uppmärksammat är att de största och mest bestående resultaten uppnås när vi ser helheten hos människan, istället för att enbart fokusera på ett specifikt symptom. Jag arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv, både med privatpersoner och inom verksamheter, eftersom det är genom denna helhetssyn som vi kan skapa verkligt hållbar förändring. EXPERIENCE KBT-Terapeut Som KBT-terapeut erbjuder jag evidensbaserade metoder för att hjälpa dig förstå och förändra negativa tankemönster och beteenden. Genom kognitiv beteendeterapi arbetar vi tillsammans för att övervinna utmaningar och skapa hållbara förändringar i ditt liv. Mindset/Manifestation Coach Som mindset- och manifestationcoach stödjer jag dig i att utveckla ett positivt och målmedvetet tänkesätt. Vi använder tekniker för att manifestera dina drömmar och önskningar, och jag hjälper dig att sätta tydliga intentioner och nå dina mål genom kraftfulla mentala verktyg och strategier. Medial Vägledare Som medial vägledare erbjuder jag insikter och vägledning från en spirituell och medial perspektiv. Jag hjälper dig att förstå och navigera i din personliga utveckling genom att lyssna till och tolka den intuitiva och andliga information som kan ge klarhet och stöd på din livsväg.

Bilder

Detaljer och kontakt