1. Hem
  2. Osteopati Mölndal

Kullberg Osteopati

5
9 Betyg
Åbäcksgatan 8, 43167, Mölndal
Vad gör en Osteopat? Under besöket genomförs utvalda ortopediska tester för att kunna ställa en korrekt diagnos. Behandlingen fokuserar sedan på de strukturer som orsakar smärtan. Jag behandlar alla typer av led- och muskelbesvär i kroppen, exempelvis nackspärr, ryggskott, tennisarmbåge och löparknä. Detta inkluderar både kontorsrelaterade och idrottsrelaterade besvär. Behandlingen anpassas efter diagnosen och syftar alltid till att återställa funktion och minska smärta. Ofta innefattar det övningar som du behöver göra mellan behandlingarna.
22380

Boka tjänst

Osteopati

  • Nystartserbjudande! Osteopatisk behandling
    45 minuter, 675 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Kullberg Osteopati
Osteopat

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 9 betyg
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna3 recensioner från 9 betyg
Filip B.
till Kullberg Osteopati
Jakob är grymt kompetent och duktigt på sitt jobb. Man känner sig ordentligt sedd och lyssnad på. Han utför sen den behandlingen som är just bäst för dig utefter dina förutsättningar. Kan varmt rekommendera Jakob för en trygg och super bra behandling.
Johan L.
till Kullberg Osteopati
Superbra, trevlig och väldigt professionell! Rekommenderas starkt!!
Åsa P.
till Kullberg Osteopati
Jakob är mycket kunnig och kompetent. Han är så trevlig, noggrann och säker.
Kullberg Osteopati
Stort tack för den fina recensionen.
Visa fler recensioner

Om företaget

Med en bakgrund som professionell hockeyspelare och ett djupt rotat intresse för träning och fysisk aktivitet, har jag alltid strävat efter att hjälpa andra att nå sin optimala fysiska kapacitet. Min passion för hälsa och välmående har drivit mig att ständigt söka nya metoder och tekniker för att förbättra livskvaliteten för mina klienter. Under tre år arbetade jag kliniskt i Trysil, Norge, där jag samlade värdefull erfarenhet och fördjupade mina kunskaper inom behandling, skadeförebyggande träning och rehabilitering. Nu är jag tillbaka i Göteborg och ser fram emot att tillämpa mina färdigheter och erfarenheter här. Min ambition är att hjälpa individer att förebygga skador och främja en hälsosam och hållbar livsstil, oavsett deras nuvarande fysiska nivå eller mål.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Kullberg Osteopati

Bilder

Detaljer och kontakt