1. Hem
  2. Massage HALMSTAD

Lynx Hälsa

4.9
26 Betyg
Karlsbergatan 2A, 302 32, HALMSTAD
Missa inte vår föreläsning om Rödljusets hälsoeffekter med självaste Fredrik Paulún! Vill du lära dig mer om vad rödljusterapi har för positiva effekter på kroppen är du välkommen att boka din kostnadsfria plats på hans föreläsning den 17 september. Skrolla ner till "Föreläsning" och Boka. Vi har Rödljusterapi, Insculpt, lymfdränage och massage - en unik kombo av högteknologiska och innovativa behandlingar under samma tak! Vi är hälsokliniken som erbjuder det senaste och bästa behandlingarna för att ge din hälsa en riktig boost. Avbetalningsmöjlighet på alla behandlingar via Qliro. Vi är anslutna till Epassi. Kolla gärna in vår hemsida www.lynxhalsa.se. Där kan du även beställa rödljuslampor och andra hälsostärkande produkter för hemmabruk. Följ oss på Instagram @lynxhalsa Varmt välkommen!
22355

Boka tjänst

Föreläsning

  • Föreläsning om Rödljusets hälsoeffekter med Fredrik Paulún, den 17 september
    45 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Rödljusterapi

  • Rödljusterapi 10 min
    10 minuter, 220 krMer info
    Boka
  • Rödljusterapi 15 min
    15 minuter, 295 krMer info
    Boka

Kroppstoning

  • Friskvård
    Insculpt
    30 minuter, 1 695 krMer info
    Boka
  • Kombobehandling - 2 x Insculpt eller Lymfdränage
    60 minuter, 1 100 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    "Prova-på-behandling" Insculpt
    30 minuter, 695 krMer info
    Boka

Lymfdränage

  • Lymfdränage - BOA Max 2
    55 minuter, 750 krMer info
    Boka

Massage

  • Friskvård
    Massage 30 min, delkropp
    30 minuter, 510 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Massage 50 min
    50 minuter, 760 krMer info
    Boka

Epassi

  • Epassi Lymfdränage "Prova-på-behandling"
    55 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Lymfdränage Klippkort 5 ggr
    55 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Rödljusterapi Klippkort 10 ggr
    15 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Rödljusterapi Månadskort
    15 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Lymfdränage
    55 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Insculpt Klippkort 10 ggr
    30 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Insculpt - Månadskort
    30 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Massage 30 min
    30 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Massage 50 min
    50 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Rödljusterapi
    15 minuterMer info
    Boka
  • Epassi Insculpt "Prova-på-behandling"
    30 minuterMer info
    Boka

Personal

noImage
4.9
Paulina
Ägare & Grundare Lynx Hälsa AB
qliro
Diplomerad Massageterapeut, Hälsoteket. Diplomerad Öronakupunktör, Cajsa Landgrens Akupunkturmottagning. Fil. Kand. Behandlingspedagogik ungdoms- och missbrukarvård, Växjö Universitet. Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör, Cady Academy.
noImage
Rödljusterapi (Elev)Självincheckning
qliro
Tyvärr är leveransen av Rödljussängen försenad. Boka istället en stående/sittande session med rödljusterapi, ett tillfälligt bra alternativ i väntan på rödljusterapibädden. Utnyttja kampanjerbjudandet och boka för halva priset hela augusti! Rödljusterapibädden kräver ingen personal, du bokar och checkar sedan själv in med informationen du får via sms innan din bokning. OBS. 18-årsgräns.

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 26 betyg
5
(23)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna11 recensioner från 26 betyg
Milena K.
till Paulina
mycket trevlig upplevelse med Sculpt och mycket trevlig atmosfär. Jag rekommenderar varmt Paulina! Jag kommer definitivt tillbaka för ytterligare behandlingar!
Caroline W.
till Paulina
Fantastik maskin insculpt märkbar skillnad redan efter första användningen, älskar det och Paulina är en fantastisk människa som sprider ro från det att du kommer in i rummet. Längtar redan till nästa omgång!
Ulrika M.
till Paulina
En lymfdränage helt underbart, var så tung i kroppen och idag är jag lättare och piggare. Efter att ha provat rödljusterapin söndrades min stress bort som jag hade när jag kom. Kan varmt rekommendera behandling hos fantastiska Paulina, som mottager med sitt lugn och kompetens 🍀 Ulrika
Caroline S.
till Paulina
Väldigt trevlig och välkomnande! Är supernöjd med dagens behandling och det lär definitivt bli fler 😃
Visa fler recensioner

Om företaget

Hälsa är för alla. Alla bör få känna glädje och vitalitet genom livet! En god hälsa = glädje och frihet. Paulina heter jag som driver denna lilla personliga hälsoklinik. Jag har en holistisk syn på människa och kropp och ett starkt engagemang för hälsa, kost, funktionsmedicin och hur man genom biohacking kan optimera sin hälsa och ta hand om sig. Att vara människa innebär att kroppen, själen och sinnet utsätts för olika påfrestningar och utmaningar genom livet. Det hanterar och bemöter vi alla på olika vis. Varje människa är unik och min ambition är att se och möta varje person där hen är och mitt driv är att hjälpa människor vara sitt bästa jag! Så att Du kan stråla både på in- och utsida! Vi har rödljusterapi, Insculpt - elektromagnetisk stimulering för muskelbyggande och fettförbränning, lymfdränage med BOA Max 2 och massage – behandlingar som utan tvekan stärker och boostar din kropp och förebygger att ohälsa uppkommer. De kan ge ökad prestation och fokus, smärtlindring, bättre återhämtning, stärkt immunförsvar, skönhet och föryngring, avslappning, lindra hudproblem, ja listan kan fortsätta! Sortiment vi erbjuder är ett noga urval av behandlingar och produkter som hjälper kroppens egna processer till läkning och optimerad hälsa, oavsett din ålder eller kön. Är du osäker vad just du behöver så slå en signal eller titta in på kliniken, så hjälper vi dig mer än gärna. Här finns även en liten mini-lounge där du kan slå dig ner en stund innan eller efter din behandling, kanske läsa något eller bara varva ner.   Vi har även en webbutik på hemsidan www.lynxhalsa.se där man köpa produkter för bekvämt, kontinuerligt och smidigt hemmabruk. Vissa produkter finns även på kliniken, så titta gärna in om du är nyfiken på dem. Följ oss gärna på Instagram! https://www.instagram.com/lynxhalsa Välkommen in och stråla! OBS. Begränsad tillgång på behandlingar v. 44, 45, 51, 52 -2024 samt v. 1 -2025. Rödljusterapin dock är fullt tillgänglig! Reservation för ändringar och felskrivningar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Övriga Behandlingar - Varierande öppettider - Se bokningskalender. Drop in i mån av tid. ‍Rödljusterapi – öppet alla dagar! Självincheckning. Måndag – Torsdag 06.15 – 21.00 Fredag 6.15 – 19.00 Lördag 8.00 – 15.00 Söndag 12 – 19 (Samma som Actics öppettider. Även avvikande öppettider följer Actics öppettider, så som helgdag och dag före helgdag).
  • 07602860 XXVisa nummer

  • Karlsbergatan 2A, 302 32, HALMSTAD