1. Hem
  2. Massage Solna

Naprapat Solna - NapraWell

5
8 Betyg
Centralvägen 6, vån 2, 171 68, Solna
Vi erbjuder professionell vård av erfarna naprapater som är specialiserade på att behandla både idrottsskador och vardagliga besvär. Besök oss i Stockholm city, Fridhemsplan, Sundbyberg eller Solna, – vi ser fram emot att välkomna dig!
16012

Boka tjänst

1. Naprapati

  • NapraWell: Naprapati 40 min
    40 minuter, 840 krMer info
    Boka
  • NapraWell: Naprapati 40 min (Student/Pensionär)
    40 minuter, 695 krMer info
    Boka

2. Friskvård

  • Friskvård
    NapraWell: Friskvårdsbehandling/Massage 40 min
    40 minuter, 950 krMer info
    Boka

Personal

noImage
DavidNaprapat
David är en engagerad och erfaren naprapat med expertis inom vanliga besvär som nack- och ryggsmärta, diskbråck, ischias, spänningshuvudvärk, migrän samt smärta i höft, knä, axel och armbåge. Han har även gedigen kunskap om idrottsskador. Du kan förvänta dig en noggrann undersökning hos David, där du blir hörd och sedd, följt av en individanpassad behandlingsplan som kombinerar behandling, rådgivning och träning för att ge dig bästa möjliga resultat. Med en bakgrund inom fotboll på hög nivå har David utvecklat en djup förståelse för kroppens funktioner under fysisk belastning och vikten av skadeförebyggande arbete. Efter att själv ha drabbats av idrottsskador och fått hjälp av en naprapat, väcktes hans intresse för att arbeta inom samma yrke. Detta ledde honom till en karriär där han idag brinner för att behandla och rehabilitera skador med sina händer som främsta verktyg. David har fyra års erfarenhet som medicinskt ansvarig för fotbollsklubben Viggbyholm IK FF och är idag en del av det medicinska teamet hos Vasalund IF i Division 1. Där fokuserar han på rehabilitering, akut omhändertagande och behandling. Hans breda kompetens inom både idrottsskador och andra besvär gör att han kan hjälpa en mångsidig patientgrupp. Utbildning: - Naprapat - Massageterapeut - Personlig tränare EQF Level 4 - Dry needling
noImage
5
Mia
Naprapat
Mia är en legitimerad naprapat med flera års erfarenhet av kliniskt arbete och personlig träning. Hon erbjuder hjälp med smärta i nacke, rygg och extremiteter, samt besvär som huvudvärk, nackspärr, ryggskott, diskbråck och idrottsskador. Hennes mål är att guida dig mot en smärtfri och aktiv livsstil. Med en bakgrund inom fotboll och ett fokus på styrketräning och löpning, har Mia utvecklat en djup förståelse för kroppens funktion och anatomi. Hennes passion för hälsa har drivit henne att ständigt vidareutveckla sina kunskaper genom utbildningar och kurser utöver sin grundutbildning från Naprapathögskolan och Idrottshögskolan i Norge. Vid ditt besök inleds med en noggrann undersökning av dina specifika besvär. Detta gör att Mia kan skapa en skräddarsydd behandlingsplan för just dig. Efter behandlingen får du en individuell plan med övningar och träning för att stödja din återhämtning och förebygga framtida skador. Mia hjälper både idrottare och motionärer med skador som löparknä, hälsenebesvär, trochanterit och impingement. Hon arbetar för att säkerställa att du når dina mål och får den hjälp du behöver. Varmt välkommen att boka en tid hos Mia för att påbörja din resa mot bättre hälsa och ett mer aktivt liv! Utbildning: - Legitimerad naprapat - Massageterapeut - Dryneedling - Personlig tränare EQF Level 4 - Gruppträning

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 8 betyg
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna2 recensioner från 8 betyg
Caroline A.
till David
David hjälpte mig så bra, och har redan mindre ont. Jag fick en tydlig plan framåt och besöket kändes tryggt och förtroendeingivande. Stort tack!
Ing-Marie H.
till Mia
Så skicklig. Rekommenderar absolut!!
Visa fler recensioner

Om företaget

Naprawell är en naprapatkedja med fyra kliniker i Stockholm (city, Sundbyberg, Solna Centrum och Fridhemsplan). Vi brinner för att hjälpa patienter med allt från akuta smärtor till långvariga besvär. Vår vision är att varje patient ska känna sig sedd och hörd. Vi som grundat företaget träffades under utbildningen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vår gemensamma passion för yrket har drivit oss att arbeta tillsammans för att hjälpa och utbilda människor. Under våren 2023 fick vi, efter flera år som naprapater inom olika idrottsföreningar och kliniker, äran att ta över Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik på Trädgårdsgatan 26. Klinikens historia sträcker sig tillbaka till 1976, och vi har nu stolt öppnat ytterligare tre kliniker i Stockholm. Vi strävar efter att sprida kunskap och förståelse om kroppens hälsa och funktion. Vår behandling ska möta patienternas förväntningar och behov. Vi erbjuder trygg vård med behandlingstekniker såsom ledjusteringar, akupunktur/dry needling, massage, TENS, laser och stötvågsbehandling. Vi tar emot patienter med allt från akuta smärtor och vardagliga besvär till långvariga smärttillstånd och idrottsskador. Hos Naprawell är du i säkra händer.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån07:00 - 19:00
    • Tis07:00 - 19:00
    • Ons07:00 - 19:00
    • Tor07:00 - 19:00
    • Fre07:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • SönStängd
  • 08-2963 XXVisa nummer

  • Centralvägen 6, vån 2, 171 68, Solna