1. Hem
  2. Massage Stockholm

Naprapat Stockholm City - NapraWell

4.9
57 Betyg
Kammakargatan 35a, 11160, Stockholm
Vi erbjuder professionell vård av erfarna naprapater som är specialiserade på att behandla både idrottsskador och vardagliga besvär. Besök oss i Stockholm city, Fridhemsplan, Sundbyberg eller Solna, – vi ser fram emot att välkomna dig!
16012

Boka tjänst

1. Naprapati

  • NapraWell: Naprapati 40 min
    40 minuter, 840 krMer info
    Boka
  • NapraWell: Naprapati 40 min (Student/Pensionär)
    40 minuter, 695 krMer info
    Boka

2. Friskvård

  • Friskvård
    NapraWell: Friskvårdsbehandling/Massage 40 min
    40 minuter, 950 krMer info
    Boka

Personal

noImage
4.9
George
Naprapat
George är naprapat med stor erfarenhet av behandling av muskuloskeletala besvär, inklusive ryggsmärta, nackspärr, diskbråck, ischias, spänningshuvudvärk och axelbesvär, samt ryggskott, lumbago, tennis-/golfarmbåge och fot- och hälsenebesvär. Efter att själv ha tvingats avsluta sin fotbollskarriär på grund av en svår muskelskada som inte fick rätt behandling, bestämde han sig för att bli naprapat. Hans mål är att ge varje patient den vård och rehabilitering de behöver för att återfå funktion och minska smärta. Under de senaste tre åren har George arbetat med två av Sveriges största elitsatsande fotbollsföreningar, AIK Fotboll och BP Fotboll, där han fokuserat på akut omhändertagande, rehabilitering och behandling av idrottsskador. Dessutom har han omfattande erfarenhet av att behandla vanliga patienter med olika besvär. Många patienter beskriver George som lyhörd, engagerad och kompetent, med ett helhetstänkande och en stark förmåga att anpassa behandlingarna efter individuella behov. Han kombinerar sin kliniska erfarenhet med den senaste forskningen för att arbeta så evidensbaserat som möjligt. George strävar alltid efter att ge en kombination av behandling, träning och rådgivning, eftersom studier visar att detta är den mest effektiva metoden för att minska smärta och återställa funktion. Utbildning: - Naprapat - Certifierad Massör via Branschrådet - Personlig tränare EQF Level 4 - Dryneedling - Scrapring ERGON IASTM technique

Betyg och recensioner

4.9 av 5Baserat på 57 betyg
5
(50)
4
(7)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna22 recensioner från 57 betyg
Bawar M.
till George
Helt magiskt med professionell kunskap löst mitt lidande av min Axel
Eitota B.
till George
George var både professionell och lyhörd och behandlingen var mycket effektiv. Han tog sig tid att verkligen förstå mina behov och gav bra rekommendationer för att förbättra min hälsa. Kommer definitivt tillbaka!
Marie E.
till George
Engagerad, kunnig och hjälpsam! Rekommenderas!
Anton N.
till George
George är en magiker! Kom in till honom med nackspärr (kunde inte vrida huvudet överhuvudtaget till vänster). Redan efter första behandlingen morgonen därpå, kunde jag vrida huvudet nästan helt normalt. Efter andra behandlingen var min nackspärr helt borta. George, tack så mycket för din hjälp och din professionalitet. Riktigt glad att jag har hittat en sån fantastisk kiropraktor.
Visa fler recensioner

Om företaget

Naprawell är en naprapatkedja med fyra kliniker i Stockholm (city, Sundbyberg, Solna Centrum och Fridhemsplan). Vi brinner för att hjälpa patienter med allt från akuta smärtor till långvariga besvär. Vår vision är att varje patient ska känna sig sedd och hörd. Vi som grundat företaget träffades under utbildningen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vår gemensamma passion för yrket har drivit oss att arbeta tillsammans för att hjälpa och utbilda människor. Under våren 2023 fick vi, efter flera år som naprapater inom olika idrottsföreningar och kliniker, äran att ta över Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik på Trädgårdsgatan 26. Klinikens historia sträcker sig tillbaka till 1976, och vi har nu stolt öppnat ytterligare tre kliniker i Stockholm. Vi strävar efter att sprida kunskap och förståelse om kroppens hälsa och funktion. Vår behandling ska möta patienternas förväntningar och behov. Vi erbjuder trygg vård med behandlingstekniker såsom ledjusteringar, akupunktur/dry needling, massage, TENS, laser och stötvågsbehandling. Vi tar emot patienter med allt från akuta smärtor och vardagliga besvär till långvariga smärttillstånd och idrottsskador. Hos Naprawell är du i säkra händer.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån07:00 - 19:00
    • Tis07:00 - 19:00
    • Ons07:00 - 19:00
    • Tor07:00 - 19:00
    • Fre07:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • Sön10:00 - 14:00
  • 08-2963 XXVisa nummer

  • Kammakargatan 35a, 11160, Stockholm