Naprapatwestling

Götgatan 62, 118 26, Stockholm
Angående COVID-19 så är jag väldigt strikt med vilka jag släpper in på kliniken. Om du känner dig minsta lilla förkyld så ber jag dig avvakta med en bokning. I dessa speciella tider så gäller inte 24 timmars avbokningregeln. Hör av dig via telefon eller sms så att jag vet om du inte kan komma. Är du fullt frisk är du så klart varmt välkommen. Tack för visad hänsyn!

Boka tjänst

Boka Naprapatbehandling

  • Naprapatbehandling Efter en bra dialog mellan oss gör jag en undersökning och ställer en diagnos. Du kommer att få kunskap om din smärta/obehag/kroppstyp/bindvävstyp och vilka förutsättningar du har. Till exempel hur du ska tänka när du tränar. Mina patienter söker för 1-3 olika diagnoser vid besöken och får behandling för alla dessa. Du kommer att veta vad du bör göra och vad du ska undvika under din läkningsperiod. Vilken smärta du ska lyssna på och vilken som faktiskt är ofarlig men obehaglig. Olika verktyg för att kunna hantera dina besvär och vad du kan göra för att det inte ska uppstå igen. Du kommer att lära dig vad som är varningssignaler ”red flags” om liknande symtom skulle dyka upp i framtiden. När du lämnar kliniken kommer du veta hur jag förväntar mig att du ska reagera de närmaste 24-48 timmarna. En behandlingsreaktion behöver inte vara negativ men obehaglig om man inte vet om den. Du kommer också att få veta hur många besök du behöver för ett bra resultat. På mina behandlingar har jag ett snitt av 2.4, 1740 kronor. 40 minuter, 725 kr

utövare

noImage
Camilla Westling Leg Naprapat

Om företaget

Vill du bli besvärsfri? Med personlig service och mer än 18 års erfarenhet hjälper jag dig. Undersöker, bedömer, behandlar, och ger dig enkla övningar som stärker din kropp i ett långt perspektiv. Du blir besvärsfri helt enkelt! Vad ingår i priset? Laser Skanlab Kinesiotejp Ordinarie pris alla lördagar Gummiband vid rehab Träning/stretchövningar Uppföljning via mail/telefon Ev. rekommendation till annan specialist Har du barn som fortfarande ligger i vagnen är de också varmt välkomna att följa med. Betalningsmedel på kliniken är Swish eller kort. INGA kontanter kan tas emot! Mycket bra kommunikationer. Är medlem i Svenska Naprapat Förbundet. All persondata hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Bilder