1. Hem
  2. Massage Stockholm

NapraWell - Kungsholmen

Inte tillräckligt med recensioner än
Sankt Göransgatan 76, 11238, Stockholm, 11238, Stockholm
Vi erbjuder professionell vård av erfarna naprapater som är specialiserade på att behandla både idrottsskador och vardagliga besvär. Besök oss i Stockholm city, Fridhemsplan, Sundbyberg eller Solna, – vi ser fram emot att välkomna dig!
16012

Boka tjänst

1. Naprapati

  • NapraWell: Naprapati 40 min
    40 minuter, 840 krMer info
    Boka
  • NapraWell: Naprapati 40 min (Student/Pensionär)
    40 minuter, 695 krMer info
    Boka

2. Friskvård

  • Friskvård
    NapraWell: Friskvårdsbehandling/Massage 40 min
    40 minuter, 950 krMer info
    Boka

Personal

noImage
MadelenNaprapat
Madelen är en passionerad naprapat med en stark bakgrund inom både fotboll och thaiboxning. Hon började spela fotboll som femåring och har hållit sig aktiv med sitt gamla lag genom åren. Vid 13 års ålder upptäckte hon thaiboxning, som snabbt blev en av hennes främsta träningsformer. Hennes mål har alltid varit att arbeta med människors hälsa, och erfarenheterna från sitt arbete på sjukhus ledde henne till naprapatin. Under sin fyraåriga utbildning på Naprapathögskolan växte Madelens intresse för kroppens åldrande och de förändringar som sker med tiden. Hon ställer sig frågor som "Varför får vi ont?" och "Vad händer med kroppen när vi åldras?". För Madelen är det av största vikt att varje patient får en tydlig förklaring till sina besvär, vilket gör det möjligt för dem att bli befriade från smärta genom både utbildning och behandling. Madelen har djup kunskap om vanliga besvär som nack- och ryggsmärta, diskbråck, ischias, spänningshuvudvärk och migrän. Hon är också insatt i nervpåverkan och smärta i andra delar av kroppen, såsom höft, knä, axel och armbåge. Dessutom har hon erfarenhet av idrottsrelaterade skador och käksledsbesvär, samt kunskap om klimakteriebesvär och kvinnors hälsa. Madelens vänner beskriver henne som omtänksam och snäll, alltid med en förmåga att sätta andra före sig själv. Hennes kollegor ser henne som en hängiven yrkesperson som ständigt strävar efter att ge sitt bästa för både patienter och kollegor. Vid besök hos Madelen kan du förvänta dig en grundlig anamnes och undersökning, där du verkligen känner dig hörd och sedd. Behandlingen avslutas med en individuell behandlingsplan, som alltid kombineras med rådgivning och träning för att nå bästa möjliga resultat. Utbildning: - Naprapat - Diplomerad massör - Licenserad personlig tränare - Dryneedling

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Naprawell är en naprapatkedja med fyra kliniker i Stockholm (city, Sundbyberg, Solna Centrum och Fridhemsplan). Vi brinner för att hjälpa patienter med allt från akuta smärtor till långvariga besvär. Vår vision är att varje patient ska känna sig sedd och hörd. Vi som grundat företaget träffades under utbildningen på Naprapathögskolan i Stockholm. Vår gemensamma passion för yrket har drivit oss att arbeta tillsammans för att hjälpa och utbilda människor. Under våren 2023 fick vi, efter flera år som naprapater inom olika idrottsföreningar och kliniker, äran att ta över Sundbybergs Naprapat & Ryggklinik på Trädgårdsgatan 26. Klinikens historia sträcker sig tillbaka till 1976, och vi har nu stolt öppnat ytterligare tre kliniker i Stockholm. Vi strävar efter att sprida kunskap och förståelse om kroppens hälsa och funktion. Vår behandling ska möta patienternas förväntningar och behov. Vi erbjuder trygg vård med behandlingstekniker såsom ledjusteringar, akupunktur/dry needling, massage, TENS, laser och stötvågsbehandling. Vi tar emot patienter med allt från akuta smärtor och vardagliga besvär till långvariga smärttillstånd och idrottsskador. Hos Naprawell är du i säkra händer.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån07:00 - 19:00
    • Tis07:00 - 19:00
    • Ons07:00 - 19:00
    • Tor07:00 - 19:00
    • Fre07:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Om du har svårt att hitta en tid som passar dig, tveka inte att kontakta oss. Du kan ringa eller mejla oss så hjälper vi dig gärna att boka en tid som fungerar för dig.
  • 082963 XXVisa nummer

  • Sankt Göransgatan 76, 11238, Stockholm, 11238, Stockholm