1. Hem
  2. Coaching Stockholm

Siberian Oracle

4.6
11 Betyg
Roslagsgatan 4, 11355, Stockholm
Du kanske vill veta vad framtiden har att erbjuda dig för möjligheter, eller också vill du bara ha ett råd på vägen. En spådom kan fungera som vägledning i dessa fall.   När jag spår börjar jag att berätta kort om det förflutna, för att sedan gå vidare till din nuvarande situation. Därefter berättar jag om framtiden. Mina verktyg är både tarot- och orakelkort, ibland använder jag mig också av kort du tolkar själv. Det viktigaste verktyget är dock min intuition.   Jag spår i ämnen som kärlek, arbete, ekonomi, livsval, kriser etc. via telefon, men vill du hellre ses går det bra så bokar vi in en session så bjuder jag på te. Jag finns i Vasastan i Stockholm och talar svenska och engelska. Observera att du själv ringer mig på bokad tid om du vill bli spådd via telefon. Missar du din tid utgår betalningen som avbokningsavgift och du behöver boka en ny tid och betala på nytt. Detta eftersom jag hade kunnat arbeta med en annan kund på den missade tiden.
8572

Boka tjänst

Spådomar per telefon

  • Spådom 60 minuter per telefon
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Spådom 30 minuter per telefon
    30 minuter, 400 krMer info
    Boka
  • Spådom 15 minuter per telefon
    15 minuter, 230 krMer info
    Boka

Spådomar IRL

  • Spådom 60 minuter IRL
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Spådom 30 minuter IRL
    30 minuter, 400 krMer info
    Boka

Personal

noImage
4.6
Nina
Spådam
Qliro

Betyg och recensioner

4.6 av 5Baserat på 11 betyg
5
(7)
4
(4)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna3 recensioner från 11 betyg
Karl E.
Karl E.
till Nina
Jätteduktig och jättetrevlig 🙂
Malin V.
Malin V.
till Nina
Väldigt nöjd! Kommer definitivt att återkomma.
Lena S.
Lena S.
till Nina
Samtalet kändes bra, Nina är lugn och erfaren , sätter rätta ord på saker. Ingen wow upplevelse men inte besviken heller
Visa fler recensioner

Om företaget

Jag har varit intresserad av det andliga så länge jag kan minnas. I botten är jag beteendevetare, uppvuxen i en liten by i Ångermanland. Jag bor nu i Vasastan i Stockholm i ett område som heter Sibirien. Min morfars far var dessutom rysk rom; därav namnet Siberian Oracle. Jag har också några droppar sameblod i ådrorna. För många år sedan gick jag en kurs i tarot och har sedan dess spått vänner och familj. De senaste åren, när jag själv har besökt spådamer, har de oberoende av varandra uppmuntrat mig att sia om framtiden för fler än min egen krets. För mig är spådomskonsten inte bara det roligaste som finns, jag ser en session där jag förmedlar de energier, fakta och influenser som kommer fram i en spådom som ett värdefullt förtroende.

Bilder

Detaljer och kontakt