1. Hem
  2. Utbildning Hägersten

Själsenergi Västberga - Reiki med Helande samtal & Tarot

Inte tillräckligt med recensioner än
Västberga Allé 36A, 12630, Hägersten
Välkommen till en värld fylld av helande energi och ljus! Jag är din Angelic Reiki-utövare och ser fram emot att leda dig genom en resa mot inre frid och balans. Genom att utforska det gudomliga ljuset tillsammans, låter vi änglarna visa oss vägen till harmoni och helande. Utöver reiki erbjuder jag också tarot vägledning för att ge insikt och klarhet i din livsväg. Tarotkorten fungerar som ett verktyg för att förstå dina inre frågor och vägleda dig genom livets utmaningar och möjligheter. Låt oss skapa en stund av välbefinnande, positiv energi och andlig insikt tillsammans! 🌟
21407

Boka tjänst

Healing

  • Angelic Reiki healingsession - Friskvård
    35 minuter, 555 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki distansbehandling - Friskvård
    35 minuter, 444 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki healingsession med helande samtal
    60 minuter, 999 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki med helande samtal - distansbehandling
    60 minuter, 777 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki Re-connection Healing (ARRH)
    60 minuter, 5 700 krMer info
    Boka

Vägledning

  • Tarot vägledning via telefon 30 min
    30 minuter, 444 krMer info
    Boka
  • Tarot privat sittning 30 min ( i studion)
    30 minuter, 555 krMer info
    Boka
  • Tarot vägledning 1 fråga via mejl
    15 minuter, 222 krMer info
    Boka
  • Tarot års-läsning
    45 minuter, 777 krMer info
    Boka

Utbildning

  • Angelic reiki ® 1&2 workshop
    4 500 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki® 3&4 workshop
    4 700 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki® Professionell del 1 workshop
    4 400 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki® Professionell del 2 workshop
    2 200 krMer info
    Boka
  • Angelic Reiki® master workshop
    6 600 krMer info
    Boka

Personal

noImage
AnitaReiki utövare, Reiki Master

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Mitt mål är att stödja andra på deras andliga resa utan förutfattade meningar. Jag välkomnar alla perspektiv och värdesätter varje individs utveckling. Jag kombinerar mina kunskaper som Reiki-master, KBT- och ACT-coach för att erbjuda holistiskt stöd för mental och fysisk hälsa. Mina behandlingsplaner är skräddarsydda för att främja personliga mål och inre balans. Dessutom gör jag tarotläsningar för vägledning, vilket ger ytterligare insikter och klarhet. Genom energiarbete hjälper jag klienter att lösa upp blockeringar och främja helande. Varje session anpassas för att möta unika behov och främja avslappning och återhämtning. Jag använder kognitiva metoder för att hjälpa klienter att hantera tankar, känslor och beteenden konstruktivt. Mitt mål är att främja medvetenhet och personlig tillväxt i varje session. Med passion och engagemang strävar jag efter att skapa en trygg och stödjande miljö för mina klienter. Jag erbjuder kärlek, respekt och medkänsla för varje individ på deras väg mot helande och utveckling. När det gäller betalning så kan du välja att betala din behandling genom Qliro med olika alternativ såsom faktura, delbetalning, direktbetalning eller kortbetalning. (vänligen notera att vi inte tar emot kontanter) Du hittar mig på första våningen i Anne Blom städ & service lokaler i Västberga! Hittar du ingen tid som passar? Hör av dig så löser vi det! Min prissättning är inte bara enkelt baserad på ekonomiska faktorer, utan på den djupa insikten som änglasiffrorna förmedlar. Dessa siffror fungerar som en guide för din personliga tillväxt och utveckling, och jag använder dem som en vägledande kraft för att stödja dig på din inre resa: 111 Ny början, självständighet, och möjligheter. Nytt kapitel i livet. Var dig själv och ta steget. Spirituellt uppvaknande och nya perspektiv. 222 Balans och tillit. Support och omhändertagande från änglarna. Bekräftelse på att dina böner blir hörda. 333 Kreativitet och universums support. Harmoni mellan sinne, kropp, och ande. Nya dörrar öppnas. 444 Dina önskningar har blivit hörda. Dina manifestationer förverkligas. Trygg och lycklig framtid. 555 Förändring och transformation. Spännande saker på gång. Du är på rätt väg mot lycka. 666 Självvård och kärlek till dig själv. Påminnelse om att uppskatta ditt arbete. Hitta balans genom egenomsorg. 777 Spirituell visdom och mognad. Spirituellt uppvaknande. Tur och flow i dina projekt. 888 Attrahera överflöd och förstå din potential. Magi och manifestation. Skörda frukterna av ditt arbete. 999 Expansion och avslut. Dags att släppa taget och gå vidare. Sök ny kunskap genom studier eller resor. 000 Gudomligt tecken och stöd. Ny cykel i livet. Oändligt flöde av att ge och ta emot.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet enligt tidsbokning. Hittar du inga tider som passar? Kontakta mig så löser vi det:)
  • 7368809 XXVisa nummer

  • Västberga Allé 36A, 12630, Hägersten