1. Hem
  2. Massage Linköping

Team Green Spirit

5
7 Betyg
Nygatan 33, 582 27, Linköping
Välkommen till vårt Healing Center i hjärtat av Linköping Hos oss finner du en oas av lugn och harmoni mitt i stadens puls. Vi är dedikerade till att erbjuda dig en helhetsupplevelse för kropp, sinne och själ. Vårt center specialiserar sig på holistisk hälsa med en mångfald av tjänster som är skräddarsydda för att stödja ditt välbefinnande på alla nivåer. Vi riktar oss främst till kvinnor och strävar efter att skapa en trygg och inspirerande miljö där du kan växa, läka och hitta din inre balans. Vårt team av erfarna terapeuter och healers arbetar med en rad olika metoder och tekniker för att möta dina unika behov. Välkommen att utforska vår värld av holistisk hälsa och upptäcka den kraft och skönhet som bor inom dig. Vi ser fram emot att få vara en del av din resa till ett mer balanserat och harmoniskt liv. Varma hälsingar, Team Green Spirit
22117

Boka tjänst

Healing

  • Andlig vägledning via tarot
    60 minuter, 777 krMer info
    Boka
  • Healing & Andlig vägledning
    90 minuter, 888 krMer info
    Boka

Massage

  • Friskvård
    Klassisk massage 30 min
    30 minuter, 444 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Klassisk massage 60 min
    60 minuter, 795 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Lotorps massage
    75 minuter, 995 krMer info
    Boka

Stresshantering

  • Coachande samtal inom stresshantering
    60 minuter, 695 krMer info
    Boka

Yoga

  • Yoga+Afternoon tea på Museet Linköping
    90 minuter, 295 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Anneli Lindh Mills
noImage
5
Julia

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 7 betyg
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna4 recensioner från 7 betyg
Sarah M.
till Julia
Vilken härlig upplevelse! Vi hörde ett lungt och skönt Yin Yoga pass och därefter hade vi en underbar fika med tea och scones (bland annat!) Kan absolut rekommenderar!
Elin M.
till Julia
Hej! Jag ör stammis både i Green Spirits butik och på event knutna till fullmåne och nymåne. Jag har gått kurs i Gränssättning för Julia och planerar att delta i kommande event. De som driver Green Spirit gör alla upplevelser personliga, vare sig det är ett besök i butiken eller Yogaklasser. Sluta tveka! Upptäck gemenskapen i Team Green Spirit!
Cecilia F.
till Julia
Riktigt skön & bra massage i en avkopplande miljö. Julia kändes proffesionellt och erfaren. Tog tag i de besvär jag hade.
Anna L.
till Julia
Tack för en tydlig läsning och hjälp att förstå allt som händer u livet just nu. Det är ovanligt att få en så tydlig läggning och svar på de frågor som finns. Otroligt proffsigt bemötande och väldigt välkomnande och inkännande.
Visa fler recensioner

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 070 95498 XXVisa nummer

  • Nygatan 33, 582 27, Linköping