1. Hem
  2. Friskvård Distans

TeamReiki AB

5
7 Betyg
., ., Distans
Känner du dig trött, stressad eller helt enkelt är intresserad av att må bra? Testa energibalansering med reiki - en mild och effektiv behandling inom mindfulness som fler och fler upptäcker. Vanligtvis märks effekterna redan efter första sessionen. Reiki ökar energiflödet och ger en känsla av avslappning, en behandling som får dig att må bra. Utforska fördelarna redan idag och boka din energi-boost!
22104

Boka tjänst

Friskvård

  • Friskvård
    Energibalasering
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Energiboost x 4 veckor
    20 minuter, 500 krMer info
    Boka
  • Kostnadsfri konsultation
    20 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Friskvård
    Energibalans med Reiki 60 min x 3
    60 minuter, 2 000 krMer info
    Boka

Personal

noImage
5
Annette
Holistisk hälsoinspiratör
qliro
Mindfulness är ett brett område med allt från meditation till energibehandling. En av de behandlingar som är mest framträdande idag är Reiki, att förmedla energier med fokus på harmoni för ökat välmående. Mina erfarenheter bygger på ett yrkesliv som ledare och sjuksköterska, där mitt fokus idag är helt inriktat på mindfulness. Min vision är att ge behandlingar som lockar fram ditt bästa jag.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 7 betyg
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna7 recensioner från 7 betyg
Charlotta S.
till Annette
Aldrig testat Reiki innan så visste inte vad jag skulle förvänta mig men är jätte positivt överraskad. Blev alldeles avslappnad i kroppen samtidigt som känner mig mer vaken. Annette är både trevlig, kunnig och sprider en lugn känsla genom behandlingen och under samtalet efter.
TeamReiki AB
Tack Charlotta 🙏😊
Suzanne E.
till Annette
Rekommenderar verkligen Anette 🙏🏻☺️
TeamReiki AB
Tack Suzanne 🤗
Anette T.
till Annette
Jag har nu vid flera tillfällen fått reiki på distans av Annette och jag upplever behandlingen otroligt kraftfull. Dessutom är passar det så bra för mig med behandling på distans då det är tidseffektivt för mig och jag får ta del av Annettes fantastiska förmåga på ett så enkelt sätt. Rekommenderas varmt!
TeamReiki AB
Tack Anette, jag det kan vara ovant att ta emot energier på distans. Jag är glad att du bekräftar det positiva med att ta emot energier på distans. Samt även fördelen att slippa restid och att vara i sin vardagliga miljö, tack och välkommen åter!
Pia R.
till Annette
Jag hade aldrig provat Reiki innan jag kom i kontakt med Anette, med hennes varma och tydliga sätt väcktes min nyfikenhet och fick mig att vilja testa det och vi gjorde det på distans. Anette har ett lugn som gjorde att jag kände mig trygg direkt. Under sessionerna fick jag en lugn känsla. Jag hade gått igenom en del tråkigheter som sjukdom och sorg i familjen, vilket påverkat mig negativt och även mitt företagande. Men efter Reikin ser jag många förbättringar: jag sover bättre och vaknar mer utvilad, känner mig lugnare och hanterar sorgen på ett mer balanserat sätt. Min energi har ökat, och kreativa idéer i mitt arbete kommer till mig på ett glädjande sätt. Reikin har hjälpt mig att minska den inre stressen. Jag känner mig lättare i sinnet och har bättre fokus. Det har också varit ett fantastiskt stöd under min återhämtning från sjukdom och sorg. Jag kan varmt rekommendera Reiki med Anette på TeamReiki AB till alla som vill må bättre och hitta balans i livet. Mvh Pia
TeamReiki AB
Tack Pia för din fina recension! Så härligt att Reiki givit dej alla dessa positiva effekter. Varmt tack och välkommen åter.
Visa fler recensioner

Om företaget

Efter lång yrkeserfarenhet som ledare och sjuksköterska, valde jag att fördjupa mig i mindfulness och holistisk hälsa. Numera utför jag behandlingar inom mindfulness som Reiki-healer och Soulcoach.  Mitt mål är att erbjuda behandlingar som främjar en balanserad tillvaro med minskad stress.  Kontakta mig för att harmonisera kropp och själ!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån09:00 - 16:00
    • Tis13:00 - 19:00
    • Ons09:00 - 16:00
    • Tor13:00 - 19:00
    • Fre09:00 - 14:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Hör av dig om du inte hittar en tid som passar dig, så löser vi det!
  • 7361884 XXVisa nummer

  • ., ., Distans