1. Hem
  2. Friskvård Malmö

Telefonkonsultation - OsteoStrong Malmö

4.1
8 Betyg
Propellergatan 2d, 21115, Malmö
VAD ÄR OSTEOSTRONG? OsteoStrong är en unik plats dit du kan gå för att förbättra din övergripande hälsa genom att fokusera på det vi alla har gemensamt: skelettet. Det är inte ett gym, ett kosttillskott, ett läkemedel eller en medicinsk behandling.
22106

Boka tjänst

Konsultation

  • Telefonkonsultation - OsteoStrong Malmö
    15 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Personal

noImage
4.1
Karin - Platschef Malmö

Betyg och recensioner

4.1 av 5Baserat på 8 betyg
5
(3)
4
(4)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Senaste recensionerna2 recensioner från 8 betyg
Ingalill T.
till Karin - Platschef Malmö
Vi hade en bra genomgång av mina besvär, jag upplevdes som en bra kandidat för att få hjälp. Har fått tid i nästa vecka.
Caroline L.
till Karin - Platschef Malmö
Ringde inte upp på den bokade tiden, mycket dåligt. Går endast att teckna abonnemang för deras tjänster vilket inte framgick i annonsen.
Visa fler recensioner

Om företaget

VAD ÄR OSTEOSTRONG? OsteoStrong är en unik plats dit du kan gå för att förbättra din övergripande hälsa genom att fokusera på det vi alla har gemensamt: skelettet. Det är inte ett gym, ett kosttillskott, ett läkemedel eller en medicinsk behandling. OsteoStrong fungerar för alla människor oavsett ålder och aktivitetsnivå och främjar skelettstyrkan på ett sätt som påverkar hela kroppen tack vare en process som kallas osteogen belastning. Denna belastning är svår att uppnå på något annat sätt än i våra fyra maskiner med samlingsnamnet Spectrum och det är det som gör oss väldigt unika. Vi har idag sex center där tre finns i Stockholm, ett i Göteborg, ett i Jönköping och ett i Malmö.

Bilder

Detaljer och kontakt