1. Hem
  2. Coaching Danderyd

VägVal Coaching & KBT i Stockholm AB

Inte tillräckligt med recensioner än
Svärdvägen 21, 18233, Danderyd
Vi erbjuder dig som privatperson Coaching kring frågor i livet, stresshantering och stöd vid livskriser. Du ska känna att du är viktig och att du blir lyssnad på.
22845

Boka tjänst

Övrigt - Annan

  • Coaching
    45 minuter, 700 kr
    Boka
  • Konsultationssamtal
    30 minuter, 200 kr
    Boka

Personal

noImage
Kajsa HellstedtCoach
qliro
Jag har en bakgrund som beteendevetare med vidareutbildning inom coaching, trauma- och krisbehandling. Jag har också arbetat med handledning av arbetsgrupper och utbildningar.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

VägVal Coaching och KBT i Stockholm AB Vi ställs inför oändliga mängder med val varje dag. Vissa små och obetydliga andra stora och betydelsefulla. Vi på VägVal finns för dig när något av de här känns omöjliga. Vi erbjuder dig som privatperson Coaching kring frågor i livet, stresshantering och stöd vid livskriser. Målet är att du skall känna dig nöjd med dig själv och känna att du är trygg vad det än gäller. För företag erbjuder vi ledarskaps coaching och Coaching av personalgrupper. Som chef kan det ibland kännas som om man inte når fram med sina budskap eller inte får sina medarbetare med sig. Det kan vara nödvändigt att få stöd i hur man ska gå vidare för att nå fram. Jag som startat VägVal Coaching och KBT i Stockholm AB heter Kajsa Hellstedt. Jag är Beteendevetare och har vidareutbildat mig till Coach, jag har också utbildning i Trauma och krisbehandling samt arbetsmiljöfrågor. Jag har många års erfarenhet av att möta människor i svåra situationer, HR, handleda arbetsgrupper och hålla utbildningar kring bemötande och LSS. Under kommande år kommer vi erbjuda till KBT terapi. Vi ger också möjlighet till enklare hälsotester i samarbete med Zinzino.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07233338 XXVisa nummer

  • Svärdvägen 21, 18233, Danderyd