1. Hem
  2. Massage Uddevalla

Lantlig Själ - Massage & Friskvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(39 betyg)
KRISTEVIK 520, 451 96, Uddevalla
Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård.
9355

Boka tjänst

Massage

  • Svensk Klassisk Massage 30
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka
  • Svensk Klassisk Massage 45
    45 minuter, 600 krMer info
    Boka
  • Svensk Klassisk Massage 60
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 75
    75 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Lymfmassage 90
    90 minuter, 1 100 krMer info
    Boka
  • Helande Massage 45
    45 minuter, 600 krMer info
    Boka
  • Helande Massage 60
    60 minuter, 700 krMer info
    Boka

Stressreducerande Akupressur

  • Stressreducerande Akupressur
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Cim
4.8
(39 betyg)
Lantlig Själ - Massage & Friskvård
qliro
Massageterapeut & fil.kand Socialpsykologi Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skolor; GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och Axelsons Institut. Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, Lymfmassage, Helande Massage och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? I min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa. I samma lokal finns också showroom för webshopen. Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Du hittar de på plats hos mig och i min webshop www.lantligsjal.se Jag har självklart tystnadsplikt.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
39 betyg
Elin J.
till Cim
Trevlig och super duktig !!

Visa mer

Cajsa Q.
till Cim
Väldigt nöjd med mitt besök. Kändes duktig och kunnig på både massagen och tips och råd. Rekommenderar!

Visa mer

Maria S.
till Cim
Fantastisk och härligt upplevelse! Händer mycket i kroppen ❤️ Rekommenderas! Ni som inte vart där …. Boka en tid bums! Maria S

Visa mer

till Cim
Lugn och ro landar i kroppen och knoppen Lymfmassage gör gott

Visa mer

Om företaget

Cim Bengtsson Massageterapeut & Fil. kand. Socialpsykologi Varmt välkommen för en stunds välbehövlig avkoppling och välmående för kropp och själ! Hos mig är du i trygga händer och kan njuta av underbara välgörande kroppsbehandlingar som får dig att må bra i både kropp och själ. Jag brinner för välmående på alla sätt och vis och är i grund och botten utbildad Socialpsykolog (beteendevetare) med flera års erfarenhet av socialt arbete tills 2018 då jag riktade in mig på massage och friskvård. Ett mycket naturligt steg eftersom jag kommer från en massör-familj med gedigen erfarenhet och expertis inom området. Jag tror starkt på kopplingen mellan själen och kroppen och det är just därför som jag valt denna väg, vilket känns helt rätt i mitt hjärta! Jag har utbildat mig inom olika kroppsterapier hos Sveriges största skolor; GGI (Göteborgs Gymnastiska Institut) och Axelsons Institut. Hos mig kan du välja att få behandling i form av Svensk Klassisk Massage, LYMFMASSAGE, Helande Massage och Stressreducerane Akupressur - eller varför inte en kombination? Jag har självklart tystnadsplikt. Min filosofi är “naturligt och hållbart” så därför har jag valt att endast arbeta med naturliga och ekologiska råvaror och produkter, ja till och med på lakan och handdukar! Självklart kan du även köpa med dig underbara produkter så att du kan skapa en harmonisk stund hemma och på så sätt förlänga välmåendet. Kommer du till min mysiga lokal hemma i Kristevik (Bokenäset utanför Uddevalla precis innan Orust) så hamnar du mitt i en lugn och naturnära miljö mittemellan landsbygd och hav. Dessutom är lokalen inredd för att ge dig en upplevelse utöver traditionella massagelokaler, eftersom jag anser att miljön är minst lika viktig! Under den kalla årstiden får du även njuta av värmen från en sprakande brasa. I samma lokal finns också showroom för webshopen www.lantligsjal.se Använd gärna ditt friskvårdsbidrag - jag är kopplad till epassi! Jag kan även lösa FRISKVÅRDSCHECKAR. VÄLKOMMEN FÖR EN STUNDS VÄLBEHÖVLIG AVKOPPLING!

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 17:00
    • Tis09:00 - 17:00
    • Ons09:00 - 17:00
    • Tor09:00 - 17:00
    • Fre08:00 - 13:00
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Använd gärna ditt FRISKVÅRDSBIDRAG - även Epassi, Wellnet och Folktandvården. OBS! Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 timmar före bokad tid debiteras full avgift. Vänligen undvik parfym pga doftallergi.
  • 7315442 XXVisa nummer

  • KRISTEVIK 520, 451 96, Uddevalla