1. Hem
  2. Massage Limhamn

Reiki Healing & Wellness by Astelsie AB

5
5 Betyg
Övägen 10, 21642 Limhamn (Friskis & Svettis, 1. våning), 21642, Limhamn
Välkommen till Din Oas av Välmående på Ön i Limhamn. Steg in i en värld av lugn och harmoni hos oss på Reiki Healing & Wellness, belägen i de magiska omgivningarna på ön i Limhamn. Här erbjuder vi en unik kombination av Reiki healing, massage och wellness-behandlingar, designade för att ge dig en djupgående upplevelse av avslappning och förnyelse. En Plats för Helande och Avkoppling. På vår klinik sätter vi ditt välmående i fokus. Med hjälp av traditionell Reiki healing, både på plats och på distans, hjälper vi dig att återställa kroppens energiflöde och hitta din inre balans. Vår fotmassage och andra massagebehandlingar ger dina muskler och leder den omsorg de förtjänar, och låter stressen smälta bort i en miljö präglad av stillhet och ro. Magiska Omgivningar för Total Avkoppling. Vår klinik är belägen på den pittoreska ön i Limhamn, omgiven av naturens skönhet och havets lugnande närvaro. Dessa harmoniska omgivningar förstärker effekten av våra behandlingar och ger dig en komplett upplevelse för kropp och själ. Välkommen att boka en tid och upplev hur våra behandlingar kan förvandla ditt välmående. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och hjälpa dig på din resa mot bättre hälsa och inre balans.
22915

Boka tjänst

Kampanjer

  • Kampanj
    Fotmassage
    30 minuter, 324.50 kr (ord. 649 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • Kampanj
    Reiki Healing
    60 minuter, 399.50 kr (ord. 799 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • Kampanj
    Reiki Healing - distans
    60 minuter, 249.50 kr (ord. 499 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • Kampanj
    Meditation
    45 minuter, 349.50 kr (ord. 699 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • Kampanj
    Mindfull walking
    45 minuter, 199.50 kr (ord. 399 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • Kampanj
    Stressbehandling
    60 minuter, 449.50 kr (ord. 899 kr) · Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka

Reiki Healing

  • KampanjFriskvård
    Reiki Healing
    60 minuter, 399.50 kr (ord. 799 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • KampanjFriskvård
    Reiki Healing - distans
    60 minuter, 249.50 kr (ord. 499 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • KampanjFriskvård
    Stressbehandling
    60 minuter, 449.50 kr (ord. 899 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka

Mindfullness

  • KampanjFriskvård
    Meditation
    45 minuter, 349.50 kr (ord. 699 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka
  • KampanjFriskvård
    Mindfull walking
    45 minuter, 199.50 kr (ord. 399 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka

Massage

  • KampanjFriskvård
    Fotmassage
    30 minuter, 324.50 kr (ord. 649 kr)Mer info
    För tider fram till 6 okt
    Boka

Personal

noImage
5
Henrik Ljørring
Reiki Healer, yoga lärare och massör
Henrik är en passionerad och erfaren terapeut med en djupgående kunskap inom holistisk hälsa. Som certifierad dubbelt Reiki master, yogalärare och massör, använder han sin breda expertis för att hjälpa människor att finna balans och läkning i livet. Henrik brinner för att stötta sina klienter genom livets utmaningar, vare sig det handlar om stress, ångest, smärta eller sjukdom, och strävar alltid efter att skapa en trygg och lugnande miljö där verklig förändring kan ske.

Betyg och recensioner

5 av 5Baserat på 5 betyg
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Senaste recensionerna5 recensioner från 5 betyg
Ragnar S.
till Henrik Ljørring
Trevliga omgivningar och kände mig mycket väl-omhändertagen och trygg
Sanna J.
till Henrik Ljørring
Jag var på en Reiki stressbehandling hos Henrik och det var en otroligt lugnande upplevelse. Hans kombination av Reiki, kristaller och andningsövningar hjälpte mig att släppa all stress och känna mig totalt avslappnad. Efter sessionen kände jag mig både lättare och mer balanserad. Rekommenderas varmt! /Sanna
Lisa K.
till Henrik Ljørring
Himla bra 👍 Kommer åka dit igen
Helge S.
till Henrik Ljørring
Jag heter Helge och gick på meditation hos Henrik. Hans lugna röst och vägledning hjälpte mig verkligen att släppa all stress. Det var som att komma in i en djup stillhet jag inte känt på många år. Rekommenderar det starkt för den som vill hitta inre ro!
Visa fler recensioner

Om företaget

Hos Reiki Healing & Wellness är vårt uppdrag att erbjuda en holistisk och personlig väg till välmående. Vår grundare, Henrik, är en erfaren och mångsidig terapeut med en djup passion för att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sina liv. Som certifierad dubbelt Reiki Master och lärare, certifierad yogalärare och massör, kombinerar Henrik sina kunskaper för att ge dig en komplett upplevelse av helande och avkoppling. Henriks Bakgrund och Filosofi: Henrik har lång erfarenhet av att arbeta med människor som står inför olika utmaningar i livet, från stress och ångest till smärtor och kroniska sjukdomar. Med sin breda utbildning och certifieringar inom Reiki, yoga och massage, har han utvecklat en unik metodik som integrerar kropp, sinne och själ. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina specifika behov, med målet att hjälpa dig att frigöra blockeringar, minska stress och återställa kroppens naturliga balans. På vår klinik kan du ta del av: Reiki healing: Både på plats och på distans, för att återställa energiflödet och skapa inre balans. Fotmassage och helkroppsmassage: För att lindra spänningar, förbättra blodcirkulationen och främja total avkoppling. Yoga och wellness: Anpassade sessioner för att stärka kroppen, lugna sinnet och främja ditt allmänna välmående. Vår klinik är belägen på den vackra ön i Limhamn, omgiven av naturens stillhet och havets lugnande närvaro, vilket gör varje besök till en upplevelse för alla sinnen. Vårt Engagemang: Vi tror på kraften av en helhetsbaserad behandling och är här för att stödja dig på din resa mot bättre hälsa. Oavsett om du söker lindring från fysiska besvär, emotionellt stöd, eller helt enkelt en stund av lugn, är vi här för att hjälpa dig att nå dina mål. Välkommen till Reiki Healing & Wellness, där din hälsa och ditt välmående alltid står i centrum.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 16:00
    • Tis09:00 - 16:00
    • Ons09:00 - 16:00
    • Tor09:00 - 16:00
    • Fre09:00 - 16:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07365674 XXVisa nummer

  • Övägen 10, 21642 Limhamn (Friskis & Svettis, 1. våning), 21642, Limhamn