1. Hem
  2. Friskvård Stockholm

Terapeutisk yoga & samtalsterapi med Sofia

Inte tillräckligt med recensioner än
Hammarby allé 53, 12030, Stockholm
Varmt välkommen till min praktik! Jag erbjuder samtalsterapi och terapeutisk yoga för vuxna, unga och familjer, där varje session är noggrant anpassad efter dina eller din familjs behov. Med en integrerad och evidensbaserad metod kombineras tekniker från yoga, meditation och mental träning med psykoterapi, för att främja långsiktigt välmående och mental styrka. Vi fokuserar på att hantera stress, ångest, känsloreglering och att stärka relationer, oavsett om det gäller dig personligen eller din familj. Tillsammans arbetar vi för att skapa en trygg och stödjande miljö där du eller ni kan utvecklas både mentalt och fysiskt. Betalning sker faktura eller Swish. Jag ser fram emot att välkomna dig!
23201

Boka tjänst

Yoga Retreat

  • Yogaretreat 15-17/11 Reset & Reconnect
    Från 1 500 krMer info
    Boka

Yoga

  • Friskvård
    Terapeutisk yoga - PT
    55 minuter, Från 1 200 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Terapeutisk yoga - PT Familj
    55 minuter, Från 2 200 krMer info
    Boka
  • Friskvård
    Terapeutisk yoga - PT Ungdom
    55 minuter, Från 946 krMer info
    Boka

Samtalsterapi

  • Samtalsterapi
    50 minuter, Från 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
SofiaTerapeut, beteendevetare & yogalärare
Med en bakgrund som yogaterapeut, beteendevetare, gymnasielärare i psykologi, idrott & hälsa och mental träning, kandidat i psykologi, samt yoga- och meditationslärare har jag sedan 2011 arbetat med både vuxna, barn och ungdomar. Jag är specialiserad på stresshantering, ångest, ätstörningar och verktyg för mental hälsa. Mitt engagemang för att förebygga och motverka psykisk ohälsa hos barn och unga ledde till att jag grundade Meya Minds 2018. Sedan dess har vi utbildat fler än 4500 barn och ungdomar samt hundratals pedagoger i evidensbaserade verktyg för mental hälsa. Denna erfarenhet ger mig en stark grund för att stötta dig i din personliga utveckling och genom att integrera yoga och mental träning med traditionell samtalsterapi kan vi tillsammans utveckla strategier för att hantera utmaningar och öka ditt välmående.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Yoga & Therapy AB: integrerad och evidensbaserad metod där det bästa av två världar möts. Terapeutisk yoga och meditation: Läkande och utvecklande yogarörelser i synk med andetaget, samt olika meditationstekniker som b la syftar till att inskaffa verktyg för koncentration, återhämtning, ökad självmedkänsla och självinsikt. Kognitiv beteendeterapi (KBT): Här fokuserar vi på att identifiera och förändra negativa tankemönster och beteenden för att främja en mer positiv livssyn. Psykodynamisk terapi (PDT): Vi utforskar dina känslor, relationer och tidigare händelser för att förstå hur de påverkar ditt nuvarande liv och beteende. Affekt fokuserad terapi: Denna metod hjälper oss att arbeta med känslor för att främja bättre emotionell reglering och ökad självinsikt.

Bilder

Detaljer och kontakt