1. Hem
  2. Coaching Borlänge

Din Hälsoutvecklare i Dalarna

Inte tillräckligt med recensioner än
Distans, 781 93, Borlänge
Hej och välkommen till Din Hälsoutvecklare i Dalarna! Företaget erbjuder hälsofrämjande tjänster till både privatpersoner och företag. Är du företagskund så är du välkommen att kontakta mig via mail för mer information kring tjänsteutbudet.
22509

Boka tjänst

Hälsocoachning

  • Hälsocoachning
    50 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Inspirationsföreläsning - hälsa som resurs
    90 minuter, 6 900 krMer info
    Boka
  • Konsultationssamtal
    15 minuter, 100 krMer info
    Boka
  • Organisationshälsa för friska arbetsplatser
    90 minuter, 6 900 krMer info
    Boka
  • Sömnskola
    45 minuter, 5 700 krMer info
    Boka
  • Tobaksavvänjning
    45 minuter, 4 750 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Din Hälsoutvecklare i DalarnaHälsocoachning
qliro
Din Hälsoutvecklare i Dalarna startade våren 2020. Syftet med företaget är att medvetandegöra vilka faktorer som påverkar hälsan och vilken egenmakt vi alla har för att förbättra den och därmed skapa möjlighet till förändring i en positiv riktning. Det handlar om beteendeförändringar och vi fokuserar på friskfaktorer för att skapa hållbarhet och god hälsa och välmående över tid. Utbildningar 2023 Organisation, arbetsmiljö och hälsa. Örebro universitet 2020 Sömncoach, Expo Medica. Stockholm 2017 HLR instruktör 2015 Motiverande samtalsmetodik. Högskolan Dalarna 2014 Egenvårdsutbildning receptfria läkemedel. Apotek hjärtat Stockholm 2014 Tobaksavvänjare, tobakspreventiva enheten. Universitetssjukhuset Örebro 2010–2013 Hälsopedagogiska programmet 180 hp. Högskolan Gävle

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Din Hälsoutvecklare i Dalarna startade våren 2020. Jag som ägare av företaget är utbildad hälsopedagog och har under de senaste tio åren arbetat som hälsoutvecklare inom företagshälsan och insatserna har främst varit till företag och deras anställda. Har haft många individuella hälsosamtal kring människors levnadsvanor och livsstil men även utbildningar och kurser kring hälsa och levnadsvanor på gruppnivå. Sedan pandemin tog fart 2019 blev även rollen som hälsoutvecklare förändrad då man inte skulle ta emot besök på plats på grund av smittorisken och därmed blev samtal online det nya arbetssättet. Det bästa om möjlighet finns är att ha samtal på plats men samtal online öppnar upp för fler genom att platsen inte är det primära. Här har vi mycket att vinna och efter att ha haft ofantligt många hälsosamtal online sedan pandemiåren så vet jag vad det betyder att kunna vara tillgänglig digitalt samt hur effektivt och hjälpsamt det är. Mot denna bakgrund vill Din Hälsoutvecklare i Dalarna nu möjliggöra även för privatpersoner att ta del av tjänsteutbudet online. När du bokar så väljer du själv om du vill att jag ringer upp dig på telefon eller om du vill att vi ses via videosamtal. Väljer du videosamtal så skickas länk till videsamtalet i ett separat mail. Kom ihåg att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag för dessa tjänster. Det finns också möjlighet att köpa presentkort till någon du bryr dig om.

Bilder

Detaljer och kontakt